Osmangazi-silta kulkee kulujen huipulle

osmangazi on toiseksi kallein silta maailmassa
osmangazi on toiseksi kallein silta maailmassa

Kun ihmisten tulotaso laski nopeasti, vaellus silloille ja valtateille sai aikaan suuren reaktion. Vaelluksilla kansalainen maksaa kahdeksan kertaa enemmän kuin Japanin, Ranskan ja Yhdysvaltojen kaltaiset sillat kansallisen tulon perusteella Osmangazin läpi kulkemiseksi.


SÖZCÜ-sanomalehden uutisten mukaan; "Vaikka kansalaiset olivat huolissaan tulojensa vähenemisestä pandemian ja taloudellisen taantuman myötä, uusi vuosi alkoi kohtuuttomilla vaelluksilla, siltoja ja moottoriteitä ilmoitettiin 25 prosentin nousulla. Tämä korko, joka on paljon korkeampi kuin vähimmäispalkka, työntekijät ja eläkeläiset, on vahvistanut siltojemme ja valtateidemme nimitystä maailman kalleimmiksi. Tullisiltojen ja muiden maiden valtateiden kanssa maksetaan Turkin rakennus-käyttö-siirto (BOT) -hankkeelle, jossa maksujen vakavuus perustuu kansalliseen tuloon verrattuna syntyneeseen tilanteeseen. IYI-puolueen paikallishallinnon puheenjohtaja neuvonantaja Dr. Suat Sarı ilmoitti, että tämä ero on kahdeksan kertaa, ja esitteli kuvan.

Kerros kerroksessa

Taulukon mukaan Osmangazi-sillan 2.7 kilometrin kilometrimaksu on noussut 7.38 dollariin. Tämä maksu ylittää selvästi vastaavien siltojen tietullit maailmassa. Ainoa silta lähellä tätä lukua on Tanskan Öresund, ja hintaan sisältyy 4 km: n vedenalainen tunneli. Suurin silmiinpistävä ero ilmenee kuitenkin kansantulojen vertailussa. Turkin kansalaiset yksitoista vuotuista tuloa asukasta kohden kansantulojen perusteella 8: sta voivat kulkea tämän sillan läpi. Ylittää 1.2: lla yhdestoista sillasta tulee vastaavalta Britannian alueelta. Tanskalainen voi käyttää siltaa kotimaassaan vain yhdellä kymmenellätuhannella tuloistaan. Sarı sanoi: "Maksamme tulojemme mukaan noin kahdeksan kertaa enemmän kuin Euroopan ja Yhdysvaltojen maat. "Tätä tietullia ei voida hyväksyä sellaisen maan kansalaiselle, jonka vuotuinen kansantulo on noin 1 tuhatta dollaria."

osmangazi on toiseksi kallein silta maailmassa

Kaadamme tulevaisuutemme betoniin

Suat keltainen, jopa maissa, joissa vähimmäispalkka on yli 6 kertaa, sanoi olevansa alle Turkin sillanrakennuskustannusten. DR. Sarı korosti, että Yavuz Sultan Selim -sillalle suunniteltu junareitti ei vieläkään toimi, vaikka myös tämän rautatien käyttökustannukset sisältyvät. Sarı totesi, että Yavuz Sultan Selim otti vain 12–15 prosenttia kahden muun sillan kuormasta huolimatta velvollisuudesta ohittaa bussit ja kuorma-autot, Sarı sanoi: ”Pitäisikö meidän tarvita lainata rahaa ulkomailta, kun meillä ei ollut rahaa? Mitä tapahtuisi, jos tekisimme sen 10 vuotta myöhemmin? Muut maat tekevät sen tarvittaessa. Se tapahtuu lainaamalla ulkomailta rahoillamme, jota meillä ei ollut kauan sitten. Prioriteetit ovat väärät, haudatamme tulevaisuutemme betoniin ja rautaan ”. Keltainen, vaikka heillä on myös viikoittain ja kuukausittain alennettuja tilaussovelluksia siltojen ja tunneleiden kanssa maailmassa samana päivänä, kysyivätkö tällaisten käytäntöjen syyt Turkissa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset