Ömerlin pato ja leirintävaihtoehdot

omerlin pato
omerlin pato

Ömerlin pato on Riva-virralla Istanbulissa. Se on pato, joka on rakennettu vuonna 1973 tarjoamaan juomavettä Istanbulille. Omerlin pato220 miljoonan kuutiometrin vesikapasiteetillaan se on yksi Istanbulin suurimmista vesivaroista. Esencelin kylä sijaitsee lähellä padoa, ja tämä kylä on ihanteellinen paikka telttailuun.


Omerlin pato leirintäalueet  Se on melko paljon ja järjestää monia aktiviteetteja tällä alueella. Et ole veloittanut erityisesti leireistä, joita teet missään tällä alueella. Lintujen äänet maagisessa hiljaisuudessa kiehtovat sinua. Leirit, joita voit tehdä syvän sinisen järven ja vehreiden metsien rannalla, antavat sinulle suuren rauhan.

Miten mennä Ömerli Dam -järvelle?

Kuljetus kylään on helppoa autolla. Sijainti on noin 50 km: n päässä Istanbul Bostancista. Saavuttuasi Şile-moottoritielle Istanbulista, ennen kuin tulet Avcıkorulle, jossa on pannukakkuja, näytä Esenceli-kyltti tullessasi kääntymiseen äläkä koskaan poistu tieltä. Tie on asfaltti, ja voit mennä alas kylään metsän läpi miellyttävällä tavalla tuoksujen mukana. On mahdollista löytää useita yöpymispaikkoja / leiriä kylän ympäriltä, ​​toisin sanoen padon ympäriltä. Patikointi, päiväretket, piknikit jne. Se on myös erittäin sopiva paikka. Muutaman tunnin viettäminen poluilla ja vuoristoteillä rentouttaa sinut voimakkaan hapen vaikutuksesta. Sitten voit asentaa sen mihin haluat.

Jos haluat nauttia tällaisesta luonnonlomasta. Selviytyä luonnossa ja hankkia erityisiä taitoja BushCraft Voit saada apua koulustasi. bushcraft on yleinen määritelmä, joka annetaan tietoryhmälle osaamisjoukkoja ja tietopohjaa. Sen keskipisteessä on rakkaus luontoon ja se antaa ihmiselle mahdollisuuden tuntea ympäristönsä luonnossa ja ylläpitää elämäänsä sen ansiosta. Lyhyesti sanottuna se on kurinalaisuutta elämän ylläpitämiseen luonnossa. Tämän opetuksen avulla voit saada seuraavat koulutukset:

  • Tulen tekeminen käsiporausmenetelmällä
  • Verenvuodon lopettaminen
  • Tulen sytyttäminen Kav Mushroomilla
  • Mitä löytää retkeilysäkistä
  • Huomioitavia asioita nuotion suhteen
  • Leivän valmistus
  • Kuinka tehdä puolustavia aseita

Mikä on Bushcraft?

Bushcraft kuvaa luonnossa esiintyvien luonnonmateriaalien käyttöä. Se sisältää myös esi-isiemme käyttämät taidot. Näiden taitojen hankkimisen myötä yksilö voi nopeasti sopeutua muuttuviin olosuhteisiin luonnossa ja saa poikkeuksellisen kyvyn improvisoida. Bushcraft-taidot auttavat oppimaan tekemään luonnosta elämisen erittäin tarkoituksenmukaiseksi ilman riippuvuutta tekniikasta tai ulkopuolisesta avusta.

Bushcraft, joka antaa ihmisen selviytyä luonnossa tulen tekeminen, suoja, vesihuolto, metsästys, suuntahaku Sisältää monia taitoja, kuten. Vertauksen mukaan tämä kurinalaisuus ei ole vain selviytymistä, se on taidetta menestyä luonnossa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset