Meriharrastajat tapaavat CNR Eurasia Boat Show -messuilla

meren ystävät tapaavat cnr eurasia -venenäyttelymessuilla
meren ystävät tapaavat cnr eurasia -venenäyttelymessuilla

CNR Eurasia Boat Show, yksi maailman suurimmista merikokouksista, näytteilleasettajien, vierailijoiden ja kaikkien sidosryhmien kovan kysynnän mukaan; Se lykättiin 20. - 28. maaliskuuta 2021 terveellisempien, tehokkaampien ja hyödyllisempien messujen järjestämiseksi. Messuilla, jotka pidetään tänä vuonna 16. kertaa; Näytteille tulee yli 3.000 erikoisalusta megajahdista veneisiin, Zodiac-veneistä purjeveneisiin.


CNR, yksi Turkin upeimmista merikokouksista Eurasia Boat Show - 16. kansainvälinen meriajoneuvojen, laitteiden ja lisävarusteiden messut, näytteilleasettajat, vierailijat ja kaikkien sidosryhmien kovat vaatimukset; Se on lykätty 20. – 28. Helmikuuta 2021 20. – 28. Maaliskuuta 2021 terveellisempien, tehokkaampien ja hyödyllisempien messujen järjestämiseksi. Messut, jotka Pozitif Fuarcılık, yksi CNR Holding -yhtiön yrityksistä, valmistaa avaamaan ovensa kävijöilleen joukolla toimenpiteitä valtion ja Kansainvälisen messujen liiton (UFI) määrittelemien uusien normaalien kriteerien mukaisten toimenpiteiden puitteissa, isännöi yli 85.000 maailman jättiläisyritystä 250 XNUMX neliömetrin alueella.

Kumppaneiden kanssa käytyjen neuvottelujen tuloksena tehtiin päätös lykätä.

CNR Holding Fairsin toimitusjohtaja Alkan Usta arvioi lykkäämistä: "Kumppaneidemme kanssa vuonna 16 järjestettyjen neuvottelujen tuloksena CNR Eurasia Boatshow Fair -tapahtumassa, jonka olemme järjestäneet menestyksekkäästi 2021 vuoden ajan, odotamme, että ulkonaliikkumiskielto päättyy ja pandemian olosuhteet lieventyvät 20. - 28. maaliskuuta 2021. "Olemme päättäneet tehdä sen päivämäärinä". Alkan Usta totesi myös, että CNR: n järjestämät 2020 kansainvälistä messua syyskuuhun 7 mennessä on saatu päätökseen ilman ongelmia, ja sanoi: "TOBB, ITO, Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta ja terveysministeriömme arvostettiin.

Se täyttää kaikki alan tarpeet

Messuilla esitellään yli 3.000 venettä megajahdista veneisiin, Zodiac-veneistä purjeveneisiin; laitteita, varusteita, vesiurheilua ja monia kalastukseen liittyviä tuotteita näytetään myös. Messuilla, jotka täyttävät kaikki merenkulun tarpeet, tuodut ja kotimaiset megayachtit, purjeveneet, moottoriveneiden tuotemerkit, venevalmistusvälineet, kaikenlaiset venetarvikkeet, puhallettavat veneet, sisustus- ja perämoottorimerkit, purjehdusklubit, oppilaitokset, tilaus- ja välittäjäyritykset, venesatamat ja Konseptin mukaiset vaatevalmistajat esittävät uusimman teknologiansa tuotteet.

Kalastusvene 10.000 100 TL, megajahti XNUMX miljoonaa TL

Myös tänä vuonna on mahdollista löytää sopivia veneitä jokaiseen budjettiin. Voit ostaa pienen kalastusveneen 10.000 100 TL: lla tai megajahdin 100 miljoonalla TL: llä. CNR Eurasia Boat Show, jossa odotetaan vierailevan yli XNUMX tuhatta paikallista ja ulkomaista meren ystävää, antaa osallistujilleen ja kävijöilleen miellyttävän ajan tämän vuoden aikana.

HES-koodivelvollisuus osallistua messuille

CNR Holding johti alaa yli 40 messuilla joka vuosi, ja CNR Holding turvasi näytteilleasettajien ja vierailijoiden terveyden uudella normalisointijaksolla ja otti paikan valtion ja Kansainvälisen messujen liiton (UFI) asettamien uusien normaalien kriteerien puitteissa mahdollisten riskien poistamiseksi. sarja toteutti toimenpiteitä. Tämän perusteella; Messujen sisäänkäynti- ja poistumispaikat järjestettiin uudelleen. Kun kehon lämpötilaa säädetään messujen sisäänkäynnillä, samalla sisäpuolella oleva ilma pidetään puhtaana käyttämällä ulkoilmaa ilmanvaihtojärjestelmissä. Vaikka näyttelyalueella on samanaikaisesti rajoitettu määrä ihmisiä, näytteilleasettajien, vierailijoiden ja henkilökunnan HES-koodit kyseenalaistetaan messujen sisäänkäynnillä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset