Lujo Hotel Bodrumin jätehuoltoprojekti on oikeutettu nollajätesertifikaattiin

lujo-hotellin bodrumin jätehuoltoprojekti, jolla on oikeus jätetodistukseen
lujo-hotellin bodrumin jätehuoltoprojekti, jolla on oikeus jätetodistukseen

Lujo Hotel Bodrum, joka vähentää ja erottaa laitoksessa ja toimistoissa syntyviä jätteitä mahdollisimman paljon, näytti sektorille esimerkkiä ja sai "nollajätesertifikaatin". Bodrumin Güvercinlik-lahdelle rakennettu luonnonsuojelualue on rakennettu Lujo, joka ottaa vahvat askeleet ympäristön tulevaisuuden puolesta jatkamalla vaikuttavaa jätehuoltoprojektia.


Lujo Hotel Bodrumin myynti- ja markkinointijohtaja Çağsal Kılıçkaya totesi, että jätehuoltoa hoidetaan myös taiteen tavoin Lujo Hotel Bodrumin taiteella. Olemme tietoisia vastuustamme ja hyväksymme kestävyyden sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset näkökohdat liiketoimintamme peruskomponenteiksi ja heijastamme tätä ymmärrystä hotellin kaikkiin toimintoihin. Bodrumissa jatkamme hotellihankkeiden kehittämistä ympäristötekijät huomioon ottaen.

Vuonna 2021 teemme tarvittavat tutkimukset vähentääksemme merkittävästi kertakäyttöisten muovituotteiden, kuten olkien, hoitosarjojen ja pyykkipussien, käyttöä hotellissamme. Olemme onnistuneet minimoimaan kemikaalien ja vedenkulutuksen pesuohjelmien ansiosta, jotka olemme päivittäneet älykkäässä annostelupumpussa, jonka olemme ottaneet käyttöön pesulassamme syyskuusta 2020 lähtien. Sijoitamme kestävän elämän politiikkamme aina tulevaisuuden motivaatiomme keskipisteeseen. " sanoi

Kılıçkaya korostaa, että jopa kaikki laitoksen maisemissa käytetyt puut ja pensaat edistävät tätä tehtävää; ”Esimerkiksi pelastimme oliivipuumme leikkaamasta toisesta läheisestä puutarhasta. Kasvatamme joitain yrttejä, joita käytämme keittiössä itse, käyttämään paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. sanoi.

Lujo Hotel Bodrum, joka toteuttaa tehokkaan jätehuoltoprojektin hotellin laatuosaston hallinnossa ja kehittää menetelmiä tuotettaville jätteille päivittäin, korostaa kierrätettävän jätteen hyvän erotuksen merkitystä. Jätteet jaetaan paperiksi, metalliksi, muoviksi ja lasiksi sekä hotellin toimistoissa että laitoksen eri yksiköissä. Yritykset keräävät nämä jätteet erikseen ja tuovat ne luontoon.

Kaudella 2020 erotettiin ja kerättiin 40 tonnia lasia, 10 tonnia paperia, 4 tonnia muovia, 1 tonni metallijätettä ja 6 tonnia jäteöljyä. Päivittäisen käytön jätteiden lisäksi myös vaaralliset jätteet erottavat ja hävittävät toimiluvan saaneet yritykset projektin puitteissa. Lujo onnistui tuhoamaan 6 tonnia vaarallista jätettä kuuden kuukauden aikana, mukaan lukien 157 kg paristoja, vahingoittamatta ympäristöä.

Lisäksi Lujo Hotel Bodrumin huolellisen asenteen ansiosta kasvien jätteet, joita usein esiintyy matkailupalveluissa, tuodaan luontoon oikein. Kasvijätteet, joita normaalisti ei pidetä märinä roskina eikä kierrätysjätteinä, kerätään Lujo Hotel Bodrumin johdolla luomalle laitosvarastoalueelle. Viimeisen kesäkauden 2020 aikana Lujo Hotel Bodrumin toimittamat kasvien jätteet ympäristöä pilaamatta ovat 63 tonnia.

Myös Lujo, sininen korkki keräämällä kaikki muovipullot, joita käytetään julkisessa tuessa Turkin selkäydinvammoja varten, lähetetään halvatun yhdistyksen sähkötuolille.

Kılıçkaya lisäsi, että vaikka heidän menestyksensä jätehuollossa on heille erittäin tärkeää, heidän päätavoitteena on toteuttaa käytäntöjä, jotka minimoivat jätteen määrän kaikissa toiminnoissaan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset