Lehdistön jäsenet vierailivat Ayazinin kylässä, jolla on 3 tuhatta vuotta historiaa

lehdistön jäsenet kiertelivät Ayazinin lahdella, jolla on tuhat vuotta historiaa
lehdistön jäsenet kiertelivät Ayazinin lahdella, jolla on tuhat vuotta historiaa

Afyonkarahisarin kuvernööri Gökmen Çiçek järjesti vierailun Ayaziniin lehdistön jäsenille 10. tammikuun työpäiväjuhlien vuoksi. "Haluamme tehdä Ayazinista kulttuurimatkailukohteen keskuksen", sanoi kuvernööri Çiçek, joka kertoi toimittajille kukkien parissa tehdystä työstä.


Varajäsen İbrahim Yurdunuseven, pormestari Mehmet Zeybek, varakuvernöörit Nurullah Kaya, Mehmet Keklik, IGM: n presidentti Burhanettin Çoban, lehdistöyhdistykset, TV, sanomalehti, radio ja Internet-media ja monet lehdistön jäsenet, kuvernööri Gökmen Çiçek selitti työn.

Mielekäs päiväjunamatka

Ennen Ayazinin kylämatkaa kuvernööri Gökmen Çiçek, pöytäkirjan jäsenet ja lehdistön jäsenet matkustivat junalla historialliselta rautatieasemalta Gazlıgöliin, joka sijaitsee keskustassa, jossa vallitsee nostalgian ilmapiiri. Sieltä muutimme Ayazinin kylään, josta on tulossa matkailun keskus, joka kiehtoo sen nähneitä sen 3 tuhannen vuoden historiaa ja sisältää frygilaisen sivilisaation jälkiä. Täällä selvitettiin meneillään olevien hankkeiden vaiheita, aluetta, jolla kunnostus- ja katujen kunnostustyöt tehtiin.

Historialliset ja kulttuuriset arvot paljastetaan

Kuvernööri Gökmen Çiçek totesi, että tuhannen vuoden vanhan salaisuuden ovet avataan vierailijoille toukokuusta lähtien: "Vieraanvarauskeskuksen ansiosta, joka palvelee Phrygian Valley Ayazini Rural Tourism Village -hankkeessa, vierailla on mahdollisuus saada kahviloita, leipomoita, palveluja, miniteattereita, parkkipaikkoja, wc: itä, lepo- ja katseluterasseja. . "Kylän historialliset talot ja kadut kunnostetaan ja matkailun infrastruktuuria vahvistetaan palauttamalla historiallisia ja kulttuurisia arvoja." Tarjoamalla tietoa Ayazini-kylän 3 talon kunnostustöistä kadunparannuksen puitteissa, kuvernööri Çiçek sanoi, että näiden talojen julkista omistusta käytetään boutique-hotelleina, gastronomiakeskuksina, paikallisina tuotteiden myyntipisteinä ja boutique-museoina.

Tehdään tästä alueesta matkailun keskus käsin

Kuvernööri Gökmen Çiçek sanoi, että Afyonkarahisar ei ole vain lämpökaupunki: "Salaperäisessä kaupungissa Afyonkarahisarilla on erilainen kauneus, erilainen mysteeri ja erilainen mystinen ilma sen jokaisessa osassa. Kun katsomme lyijykynäämme, olemme kuin elokuvasarja. Emme ole vain lämpökaupunki. Olemme kaupunki, jolla on kulttuurinen ja historiallinen tausta paitsi lämpö. Meillä on historia, joka juontaa juurensa 8 tuhatta vuotta. 576 km 400 km: n Phrygian-laaksosta sijaitsee Afyonkarahisarissa. Tähän päivään asti emme ole voineet esitellä tätä paikkaa paljon. He olivat matkalla, mutta se ei riittänyt. Aikaisemman työn perusteella päätimme elvyttää tämän paikan ja tehdä siitä kulttuurimatkailun keskus heidän jättämiensä kokemusten avulla. Päivä ja yö, työskentelimme käsi kädessä. Se alkoi houkutella matkailijoiden huomiota tuellasi. Niiden kiinnostus, jotka näkevät sen lehdistöltä, kasvaa. Viime viikolla saapui 250 ajoneuvoa. Tehdään siitä matkailukohde käsin. Ayazinista on tullut rakkaus. Se oli mukava liitto täällä. Kylän asukkaat antavat tukensa loppuun asti. Jos kyläläiset olisivat tällaisia, lennämme tällä paikalla teidän lehdistöjäsenienne tuella ”.

Kuvernööri Gökmen Çiçek kiitti varajäseniä, pormestaria, apulaiskuvernöörejä, piirikuvernööriä, muhtaria, urakoitsijayritystä, liikemiehiä tuesta ja kaikkia kylän asukkaita.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset