Kuinka määritellä BursaKart HEPP -koodi ja ladata?

kuinka määritetään ja lähetetään bursboard-tilikoodi
kuinka määritetään ja lähetetään bursboard-tilikoodi

Bursa Metropolitan Municipal -yhtiön antamaa aikaa sovittaa HES-koodi kuljetuskortteihin, jotka se toi osana Covid-19-epidemian torjuntaa, pidennettiin 19. helmikuuta. Kansalaiset, käymättä Burulaşin asiakaspalvelupisteissä, www.burulas.com.t on Se voi helposti sovittaa HES-koodin kirjoittamalla sen osoitteen.

Kuinka saada HES-koodi?HES-koodi (Hayat Eve Sığar), jonka tarkoituksena on jakaa turvallisesti, onko yksilöillä riski Covid-19-taudin suhteen, voidaan saada sovelluksesta, osavaltiosta tai smsizeristä. 'Luo HES-koodi' -painiketta napsautetaan puhelimeen ladatussa sovelluksessa ja koodin käyttöaika valitaan. Sitten koodi luodaan. E-valtion järjestelmän kautta  www.turkiye.gov.t on Voi olla edullista luoda HES-koodi linkin avulla. Vaihtoehtoisesti HES-koodi voidaan saada kirjoittamalla tekstiviestit, HES, jättämällä väli niiden väliin, turkkilaisen henkilötunnusnumeron viimeiset 4 numeroa ja jakamisjakso ja lähettämällä vuoteen 2023.

BursaKart HEPP-koodin määritelmä

Sillä välin pääkaupunkiseudun asettamaa määräaikaa HES-koodin sovittamiseksi Covid-19-epidemian torjunnan piiriin saatettuihin kuljetuskortteihin pidennettiin 31. helmikuuta 19. tammikuuta. Kansalaiset voivat pidentää aikaa tehdäksesi tapahtumia helposti, kun taas kansalaiset voivat helposti yhdistää HES-koodit kortteihinsa Internetissä käymättä Burulaşin asiakaspalvelupisteissä. Kansalaisten on määriteltävä HES-koodi Bursboardilla www.burulas.com.t on Osoitteen kirjoittamisen jälkeen hänen on täytettävä vaaditut tiedot HES-koodin täsmäytysosassa. Näissä tiedoissa TR-tunnistenumero, nimi, sukunimi, HES-koodi, Bursabak-numero, matkapuhelin. Se hyväksytään, kun olet syöttänyt numeron ja sähköpostiosoitteen. Kun viesti "HES-koodi on määritetty Burs Board -lautakunnallesi", HES-koodin määrittelyprosessi Burs Boardille on saatu päätökseen.

Toisaalta vanhat kortinhaltijat voivat sovittaa HES-koodinsa saamansa tositteen sarjanumeroon korvaamalla korttinsa uudella keltaisella logolla varustetulla BursaKart-kortilla tai ladattuaan vanhat korttinsa.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar