Täydellinen huomautus Havaşin ja TAV Operation Services -kumppanin airBalticin Covid-19-toimenpiteisiin

air- ja temperointiliiketoimintapartneri airbaltic täyttä merkintää covid-toimenpiteistä
air- ja temperointiliiketoimintapartneri airbaltic täyttä merkintää covid-toimenpiteistä

AirBalticista, jonka kanssa Havaş ja TAV Operations Services tekevät yhteistyötä matkustaja- ja ramppitoiminnassa sekä loungehallinnassa, tuli ensimmäinen lentoyhtiö, joka sai 19 tähteä Skytraxin Covid-5-turvaluokituksessa.Latvian johtavasta lentoyhtiöstä sekä Havaşin ja TAV: n operatiivisten palveluiden liikekumppanista Riian lentokentältä AirBalticista tuli ensimmäinen lentoyhtiö, joka sai viiden tähden Covid-5-sertifikaatin Skytraxilta, joka on maailman arvostetuin lentoliikenteen luokituslaitos.

Covid-19-toimenpiteiden arvioimiseksi matkustajien ja työntekijöiden yhteyspisteissä tehdyssä kattavassa tarkastuksessa etusijalle asetettiin airBalticin palvelut ja menettelyt, lähtöselvitys, matkustajien vastaanotto, Havaşin tarjoamat hytin desinfiointipalvelut sekä hygienia- ja ateriapalvelupalvelujen standardit TAV Operation Servicesin hallinnoimissa yksityisissä matkustajatiloissa. annettiin.

 

Havaşin pääjohtaja Mete Erna sanoi: "Olemme toteuttaneet kaikki airBaltic Airlinesin maahuolintatoimet Riian lentokentällä tytäryhtiömme Havaş Latvian kanssa vuodesta 2010 lähtien. Uskon, että olemme saavuttaneet harmonisen synergian airBalticin kanssa pitkäaikaisessa yhteistyössämme. Olemme iloisia voidessamme osallistua siihen, että airBaltic on ensimmäinen lentoyhtiö, joka on saanut 19 tähteä Skytraxin Covid-5-turvallisuusluokituksessa. Olemme tietoisia vastuustamme, jonka sopeutamme kaikkien liikekumppaneidemme mukauttamiseen uuteen normaaliin ja muuttuvaan matkakokemukseen ja terveysturvallisuusolosuhteisiin. Covid-19-taudinpurkauksen ensimmäisestä päivästä lähtien olemme jatkossakin luotettava yhteistyökumppani lentoyhtiöyhteistyössämme ylläpitämällä kansainvälisten ilmailuviranomaisten asettamia terveysnormeja, jotka panemme huolellisesti täytäntöön.

 

TAV Operations Services -liiketoiminnan johtaja Güçlü Batkın totesi, että tämä menestys on ylpeyttä ja kiitti liikekumppaneitaan airBalticia.

Batkın sanoi: "Olemme ylläpitäneet vahvaa yhteistyötä airBalticin kanssa kymmenen vuoden ajan Latviassa, joka on yksi tärkeimmistä Pohjois-Euroopan maista. AirBalticin avulla sopeuduimme nopeasti ja ketterästi Covid-10-prosessiin, kuten teimme tähän päivään saakka, ja suunnittelemme kaikki toimenpiteemme tekemiemme näkemystutkimusten ja kansainvälisten viranomaisten tekemien päätösten perusteella. Oleskelutilassamme osoitamme maksimaalista herkkyyttä henkilöstön koulutukselle ja hygieniasääntöjen noudattamiselle. Covid-19-mittausasetuksen ansiosta tarjoamme helpon sopeutumisen muuttuviin olosuhteisiin ja nopean toiminnan tarvittaessa.

Tarjoamme edelleen terveys- ja hygieniatoimenpiteitämme turvallisen matkakokemuksen takaamiseksi 19 lentokentällä yli 34 maassa, joissa on yli 1000 työntekijää. "

Joulukuussa 2020 pidetyn Covid-19-turvatarkastuksen aikana Lontoossa toimiva luottoluokituslaitos Skytrax keskittyi matkustajien ja työntekijöiden yhteyspisteisiin, mukaan lukien airBalticin soveltamat turvasäännöt, lounge- ja ruokahygieniaan, lähtöselvitykseen, matkatavaroihin, siirtoon ja matkustajien pääsyyn. teki kattavan arvioinnin.

Havaş tarjoaa matkustaja- ja toimintapalveluja airBaltic Airlinesille Riiassa, mukaan lukien matkustajien ja matkatavaroiden käsittely, ramppi, lentokoneiden puhdistus ja jäänpoisto.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset