Historialliset sillat palautetaan ja kasvatetaan matkailuun

historiallisia siltoja palautetaan ja tuodaan matkailuun
historiallisia siltoja palautetaan ja tuodaan matkailuun

Karaismailoğlu sanoi: "Pyrimme tuomaan perintösillamme esiin ja tuomaan ne yhteen kansalaistemme kanssa. Nämä historialliset sillat ovat maamme tärkeitä arvoja. "Tuomme historialliset sillamme matkailuun."


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että maassa on 2378 rekisteröityä kivi-, puu-, rauta- ja teräsbetonisiltaa ja ulkomailla, lähinnä Bosnia ja Hertsegovinassa, 316 historiallista siltaa, jotka kuuluvat ottomaanien aikaan.

2020 sillan vuonna 57, kun taas vuodesta 2003 lähtien ministeri Karaismailoğlu ilmoitti historiallisen historiallisen 373 historiallisen sillan palauttamistyön valmistumisesta, että Turkki on tärkeä arvo sillalle.

"Teemme yhdessä monien muiden teiden, siltojen, majatalojen ja kylpyjen rakentamisen ja korjaamisen"

Ministeri Karaismailoğlu korosti, että siltojen kunnostustyöt, kuten historiallinen Malabadi-silta, Kızılin (Göksu) -silta, Taşköprü (Kastamonu), Büyükçekmece (Kanuni Sultan Süleyman -silta) ja Ani (Ocaklı) -silta, joilla oli tärkeä tehtävä kulttuuriperinnössä: jatkui:

Toisaalta historiallinen Sangarios (Justinianus) -silta, İkizdere (Çatman silta), 19-luku. Historiallisten Çaylı-, Güvem-, Yurtpınarköyü-, Bayramören-siltojen Çankırıssa rakennetut teokset, jotka on rakennettu Ottomaanien aikaan ja saavutettu tänään alkuperäisillä yksityiskohdillaan, sekä Aktaşin, Çakırlarin, Dörtocakin, Yakaörenin ja Damlaçayn puisillat Kastamonun kansainvälisissä restaurointiperiaatteissa jatkavat.

Ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Pyrimme paljastamaan historialliset sillamme ja tuomaan ne yhteen kansalaistemme kanssa. Varmistamme, että historialliset sillat, joilla on suuri merkitys sekä kulttuurihistorian että tekniikan historian kannalta, palautetaan ja säilytetään alkuperäisen mukaisesti asiakirjojen säilyttämiseksi, elossa pitämiseksi ja siirtämiseksi tuleville sukupolville. Nämä historialliset sillat ovat maamme tärkeitä arvoja. Tuomme historialliset sillamme matkailuun. "Teemme vielä monien teiden, siltojen, majatalojen ja kylpyammeiden rakentamisen ja korjaamisen yhdessä presidenttimme kasvattaman vahvan johtajuuden, tuen ja menestyksen päättäväisyyden kanssa", hän sanoi.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset