TAV neutralisoi hiilipäästöt vuonna 2030

hehkutus neutraloi myös hiilidioksidipäästöt
hehkutus neutraloi myös hiilidioksidipäästöt

Groupe ADP, maailman suurin lentokenttien operointialusta, johon myös TAV Airports kuuluu, ilmoitti kestävän tulevaisuuden tavoitteistaan.TAV Airports allekirjoitti ”Airports for Trust” -ilmoituksen, joka sisältää Groupe ADP -verkkoon kuuluvien 23 lentokentän yhteiset tavoitteet ympäristön suojelemiseksi ja sosiaalisen kehityksen tukemiseksi. Allekirjoittajien joukossa ovat Pariisin Aéroport, Airport International Group (AIG), Liègen lentokenttä, Ravinalan lentokentät ja MZLZ sekä TAV.

TAV Airportsin toimitusjohtaja Sani Şener sanoi: "Elämme globalisaation ja nopeiden muutosten aikaa. Planeettamme ja elämäämme uhkaavat ongelmat edellyttävät yhteistyötä, jota ei ole koskaan ennen nähty. Tarvitsemme julkisen, yksityisen sektorin, kansalaisjärjestöjen ja sidosryhmien kaikilla tasoilla työskentelemään yhdessä oikeiden ratkaisujen löytämiseksi. Luottamus on yhteistyön ytimessä. Osana maailman suurinta lentoasemien hallintajärjestelmää Groupe ADP pyrimme luomaan suurimman hyödyn kaikille sidosryhmillemme. Tällä julkilausumalla uudistamme ympäristönsuojelutavoitteemme ja tuemme paikallista kehitystä entistä vahvemmin.

"Tämä lausunto heijastaa yhteistä näkemystä lentoasemateollisuuden tulevaisuudesta", sanoi Groupe ADP: n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Augustin de Romanet. Maapallon lämpenemisen torjunnassa ilmailuteollisuus voi hyödyntää tätä mahdollisuutta samalla, kun se kohdata historiansa yhden suurimmista haasteista, muuttaa liiketoimintamallia kattavasti ja kehittää tehokkaampia ja reagoivampia prosesseja. Groupe ADP: lle tämä tarkoittaa hiilijalanjälkemme pienentämistä ja siteidemme vahvistamista paikallisiin sidosryhmiin. Groupe ADP ja sen kumppanit ovat edelleen maailman johtava lentoasemien hallintaverkosto, ja tämän julistuksen avulla pyrimme tulemaan maailman ensimmäiseksi kestävän kehityksen lentoasemayhteisöksi.

Julistus sisältää neljä tavoitetta ympäristönsuojelun otsikossa. Ensinnäkin allekirjoittajat pyrkivät neutraloimaan hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä. TAV: n salkkuun kuuluvat İzmirin, Ankaran ja Antalyan lentokentät ovat saavuttaneet tämän tavoitteen Airport Carbon Accreditation (ACA) -ohjelman puitteissa.

Muita ympäristönsuojelun tavoitteita ovat muun muassa teollisuuden muutostyön tukeminen ja ratkaisujen luominen uusiutuvien polttoaineiden käytölle, lentoaseman integrointi paikalliseen talouteen ja lentokenttien kehityshankkeiden ympäristöjalanjäljen pienentäminen.

Kehittämiseen paikallisten yhteisöjen ja sidosryhmien kanssa on myös neljä tavoitetta. Tässä yhteydessä allekirjoittajat pyrkivät edistämään paikallisyhteisöjen elinolojen parantamista, luomaan pitkäaikaisia ​​luottamukseen perustuvia suhteita sidosryhmien kanssa, jakamaan lentoasematoiminnan edut paikallisten yhteisöjen kanssa ja kannustamaan ilmailuyhteisöä luomaan korkeinta hyötyä yhteistyössä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset