HEAŞ esitteli uudistetun logo-erikoisuutensa 20-vuotisjuhlalle

heas uudisti logonsa vuosipäivänä
heas uudisti logonsa vuosipäivänä

HEAŞ: n 20. vuosipäivän uudistettu logo julkistettiin yleisölle HEAŞ: n pääosaston kampuksella pidetyssä seremoniassa.


Seremoniaan osallistuivat presidentin puolustusalan teollisuuden presidentti prof. Mukaan osallistuivat johtaja Bilal Ekşi, Pegasus Airlinesin toimitusjohtaja Mehmet Tevfik Nane ja monet HEAŞ: n työntekijät.

Seremoniaan puhunut prof. DR. İsmail Demir sanoi, että Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentokenttä oli tärkeä osa edistyneen teknologian teollisuuspuistoa ja lentoasemahanketta (ITEP), jonka aiemmin puolustusalan osasto loi ja jolla oli suuri visio.

HEAŞ: n toimitusjohtaja Hüseyin Sağlam puolestaan ​​totesi, että Istanbulin Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentokenttä on saavuttanut suurta menestystä yksitieuralla 20 vuoden ajan, ja sanoi: "Lentokenttämme on kasvanut päivä päivältä, kun lentokoneiden ja matkustajien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti vuosittain vuodesta 2001 lähtien, ja sen menestys ylitti kansalliset rajat ja voitti useita kansainvälisiä palkintoja. Siitä on tullut arvoiseksi pidetty lentokenttä. " sanoi.

Kuten HEAŞ, Robust ilmaisee olevansa iloinen voidessaan olla maailmanmarkkinoilla 20 vuoden ajan, "Tietysti nämä ovat aina takanamme, tarinan nouseva tähti Turkin tasavallan puheenjohtajuudessa on tärkeys, jonka koemme puolustusteollisuuden puheenjohtajakautemme olevan erittäin suuri. Tästä syystä olemme ylpeitä siitä, että olemme osa puolustusteollisuuden puheenjohtajakautta koko HEAŞ-perheenä. " käytti ilmaisuja.

Uusi logo HEAŞ: n 20-vuotispäivänä

Hüseyin Sağlam totesi, että 20. vuotena he suunnittelivat HEAŞ-logon uudelleen korostaakseen sen innovatiivista, dynaamista ja modernia teknologiakehitystä. "Olemme luoneet uuden yritysidentiteetin yhdistämällä menneisyydestä tähän päivään kantamamme arvot, syvälle juurtuneen ja vankan rakenteen tämän päivän tavoitteisiin. Uusi logomme heijastaa HEAŞ: n syvään juurtunutta, vahvaa ja yritysrakennetta, samalla kun heijastavat nykyaikaisia, dynaamisia ja eteenpäin nousevia symboleja.

Uskomme, että saavutamme uudet kausitavoitteemme paljon luottavaisemmilla askeleilla uuden logomme dynaamisen rakenteen avulla.

Koska tiedämme sen; mikä tekee meistä kuka olemme, on se, että pyrimme aina tulevaisuuteen. " sanoi

HEAŞ: n historia ja sijoittautumistiedot

Sabiha Gökçen -lentokenttä toteutettiin ensimmäisen vaiheen kuudesta Technopoliksen pääelementistä, joka kehitetään "huippuosaamiskeskukseksi" puolustusteollisuusosaston valmisteleman "Advanced Technology Industrial Park and Airport Project (ITEP)" -alalla.

Vuonna 1987 puolustusteollisuuden toimeenpanevan komitean päätöksellä; Päätettiin perustaa "Advanced Technology Industrial Park and Civil Aviation Center (ITEP)" Pendik Kurtköyn sijaintipaikkaan. ITEP-projektin ensimmäisenä askeleena; Istanbulin Anatolian puolelle perustettiin Sabiha Gökçen -lentokenttä, jonka vuotuinen kapasiteetti on 3 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa, 500.000 90 kotimaan matkustajaa ja XNUMX XNUMX tonnia rahtia.

Sabiha Gökçen -lentokenttä, jonka koko tulo käytetään maamme puolustusteollisuuden teknisen infrastruktuurin kehittämiseen ja siten Turkin asevoimien tarpeisiin vastaaviin hankkeisiin, on päättänyt hoitaa julkisen pääoman hallitsema osakeyhtiö toimimaan Turkin kauppalain säännösten mukaisesti. Teollisuuden, lentokenttien hallinnan ja ilmailuteollisuuden osaston pääomalla 27%. (HEAŞ) alkoi toimia.

Puolustusteollisuuden (SSB) presidentti ja TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TAI), Turkin asevoimien säätiö (TSKGV), Turkin ilmailuliitto (THK), ASELSAN Elektronik Sanayii ve Ticaret A.Ş. (ASELSAN) ja Hava Elektronik Sanayii ve Ticaret A.Ş. (HAVELSAN) 27 alkaen, kun TAI, ASELSAN ja HAVELSAN luovuttivat HEAŞ-osakkeitaan TAFF: lle, se jatkaa toimintaansa 2000-kumppanina.

08. tammikuuta 2001 Liikenteen avaamispäivä, toinen Istanbulissa, ensimmäinen Aasian puolella Turkin ensimmäisessä yksityisesti hoidetussa lentokentässä, on Sabiha Gokcen -lentokenttä, 2000-luvun ylivoimainen tekniikka, turvallisuus ja asiakastyytyväisyys. on ollut.

HAK: n, josta tuli "lentokenttäbrändi", joka majoittaa 47 miljoonaa matkustajaa 4 tuhannesta matkustajasta vuodessa, perusti Limak-GMR-Malaysia Airports 2007 -konsortio 1. toukokuuta 2008 seurauksena heinäkuussa 3 järjestetystä tarjouskilpailusta, Ground Services, Fuel Oil, Terminal, Warehouse Management. OHS (Istanbul Sabiha Gökçen Airport Construction Investment and Operation Inc.) ja aloitti toimintansa Sabiha Gökçen -lentokenttähallintona.

HEA rule: n sääntely-, sääntely- ja valvontatoimien lisäksi; PAT-kenttä, ilmatietohallinto, palo-ilma-alusten onnettomuustilanteet, ensiapu ja terveys, navigointilaitteiden pitäminen aktiivisina 24 tunnin ajan, koko lentokentän sähkö-vesi-maakaasu-lämmitys-jäähdytyspalvelut, ilmailulaskentatoiminta, VIP-palvelut ja siirtyminen ilmapuolelle Se suorittaa myös oviensa turvallisuus- ja tarkastustoimia.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset