Eskişehirin raitiovaunulinjat, reittikartta, asemat ja aikataulut 2021

eskisehir-raitiovaunulinjojen reittikartta ja asemat
eskisehir-raitiovaunulinjojen reittikartta ja asemat

Eskişehirin raitiovaunulinja on Eskişehirissä sijaitseva kuljetusverkko, joka koostuu yhteensä seitsemästä linjasta ja 7 pysäkistä, jotka yhdistävät kaupungin kaksi yliopistoa. Yhtiön kokonaispituus on 61 km, ja sen on rakentanut Yapı Merkezi avaimet käteen -periaatteella.


Yapı Merkezi rakennus- ja teollisuusyritys Estram (Eskişehirin raitiovaunuprojekti) voitti UITP: n (International Public Transport Association) myöntämän maailman rautatiejärjestelmän palkinnon vuonna 2004. Yapı Merkezin ja sen kanadalaisen kumppanin Bombardierin rakentaman Estram-projektin maailman ensimmäiselle sijalle 24 kuukaudessa todetut elementit olivat kaupunkien kestävän kehityksen suunnittelu, rautatiejärjestelmäratkaisu kestävässä liikenteessä, järjestelmäsuunnittelu, korkean teknologian ja ympäristön laadun hallinta. Estram sai sertifikaatin TS-EN ISO 28: 2007 9001. kesäkuuta 2000.

Estram-linjat

 • Otogar-SSK
 • Osmangazin yliopisto-SSK
 • Linja-autoasema-Osmangazin yliopisto
 • Osmangazi University-Çankaya Ring Line
 • SSK-Batıkent -rengas
 • SSK-Çamlıca -rengas
 • Kaupungin sairaala-ooppera

Estram -reittikartta ja -asemat

Eskisehir-raitiovaunukartta
Eskisehir-raitiovaunukartta

Eskisehirin raitiovaunuajat

 • Otogar-SSK Arkisin ensimmäinen raitiovaunun lähtö linja-autoasemalta on klo 05:35 ja ensimmäinen raitiovaunu SSK: lta on 06:10. Viimeiset raitiovaunut ovat klo 20:15 Otogarin suuntaan ja 20:50 SSK: n suuntaan. Raitiotien tiheys tällä linjalla on 8 minuuttia.
 • OGÜ-SSK Arkisin ensimmäinen lähtöaika OGÜ: stä on 05:57 ja ensimmäinen lähtöaika SKK: sta on 06:14. Tämän linjan viimeiset raitiovaunut lähtevät OGÜ: stä klo 20:13 ja SSK: sta klo 20:14. Tämän linjan matkataajuus on 8 minuuttia.
 • Linja-autoasema-OGÜ Arkisin raitiovaunujen ensimmäinen lähtöaika bussiterminaalista on klo 05:25 ja ensimmäinen lähtöaika OGÜ: stä on 06:10. Tämän linjan viimeiset raitiovaunut lähtevät linja-autoasemalta klo 20 ja OGÜ: ltä klo 19. Matkataajuus on 20 minuuttia.
 • OGU-Cankaya Linjan raitiovaunujen ensimmäiset lähtöajat ovat klo 05:50 OGÜ: ltä ja 06:10 Çankayalta. Tämän linjan viimeiset raitiovaunut lähtevät OGÜ: ltä klo 20 ja Çankayalta klo 10. Matkataajuus on 20 minuuttia.
 • SSK-Batıkent Linjan raitiovaunujen ensimmäiset lähtöajat ovat 05:59 Batkentistä ja 06:20 SSK: sta. Tämän linjan viimeiset raitiovaunut lähtevät Batıkentistä klo 20 ja SSK: sta klo 19. Raitiovaunut, jotka lähtevät SSK: lta klo 20:53 -20: 07 -20: 25 -20: 35 - 20:43, menevät Barıkent Depoon. Viimeinen pysäkki mehiläishoitajat. Tämän linjan matkataajuus on 20 minuuttia.
 • SSK-Camlica Linjan raitiovaunut alkavat työskennellä SKK: lta 06:09 ja Operalta klo 06:14. Tämän linjan viimeiset raitiovaunut lähtevät Çamlıcalta klo 20 ja Operalta klo 20. Matkataajuus on 20 minuuttia.
 • markkinat Raitiovaunujen työajat ovat seuraavat:
 • Kaupunkisairaala suunta ensimmäinen raitiovaunu 06:20, viimeinen raitiovaunu 2020;
 • OGÜ suunta ensimmäinen raitiovaunu 05:36, viimeinen raitiovaunu 20:29;
 • Linja-autoasema suunta ensimmäinen raitiovaunu 06:25, viimeinen raitiovaunu 21:05;
 • SSK suunta ensimmäinen raitiovaunu 05:52, ensimmäinen raitiovaunu 20:32;
 • toimia suunta ensimmäinen raitiovaunu 06:46, viimeinen raitiovaunu 20:54.

Näiden lentojen hakemuksen alkamispäivä Estram-linjoilla on 1. joulukuuta 2020.

Vaihtolinja 

Matkustajien, jotka kulkevat raitiovaunulla linja-autoaseman suunnasta SSK-suuntaan ja menevät Osmangazin yliopistoon tai Oopperan suuntaan, on päästävä pois Çarşı-asemalle Iki Eylül Avenuella, vie raitiovaunu Osmangazin yliopiston tai Oopperan suuntaan.

Matkustajien, jotka saapuvat raitiovaunulla Osmangazin yliopistosta ja lähtevät Otogar-suuntaan, tulisi lähteä samalla tavalla Çarşı-asemalta ja viedä raitiovaunu Otogar-suuntaan.

Operaattorin suunnasta tulevien ja SSK- tai Otogar-suuntaan tulevien matkustajien on poistuttava Çarşı-asemalta ja kuljettava raitiovaunulla linja-autoasemalle.

Kun siirryt raitiovaunulta raitiovaunulle tai raitiovaunulta bussille tunnin sisällä, Eskart tai Esbilet voidaan lukea uudelleen ja ilmaiseksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset