DHMİ My Flight Guide -sovellus ladattu 3 tuhanteen laitteeseen 44 kuukauden aikana

dhmi, lennonopasovellukseni ladattiin tuhanteen laitteeseen kuukaudessa
dhmi, lennonopasovellukseni ladattiin tuhanteen laitteeseen kuukaudessa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö totesi, että DHMİ Flight Guide -sovellusta, joka on matkustaja- ja käyttäjäystävällinen nykyaikaisen infrastruktuurinsa ja hyödyllisen käyttöliittymänsä kautta, kehitetään edelleen jatkuvasti vastaamaan matkustajien matka- ja viestintätarpeita aikakauden vaatimusten mukaisesti.

 Oma lento-opas on ladattu 3 44 laitteeseen kolmen kuukauden aikana


Ministeriö selitti, että valtion lentoasemaviranomaisen (DHMİ) kehittämää Flight Guide -sovellusta alettiin käyttää noin 3 tuhannessa laitteessa kolmen kuukauden aikana. Ministeriö ilmoitti, että sovellusta käytetään tällä hetkellä noin 44 tuhannella laitteella; My Flight Guide -ohjelmassa hän kertoi, että lähes 44 tuhatta ihmistä on seurannut lentojaan, 50 tuhatta ihmistä on hyötynyt ilmaisesta Internet-palvelusta ja 6 ihmistä on tehnyt HES-koodikyselyn.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ilmoitti, että My Flight Guide -sovellukseen lisättiin kaksi uutta ominaisuutta marraskuussa 2020, että ministeriöltä saatu verkkopalvelu ja HEPP-koodikyselypalvelu sekä Check-Send-palvelu, jossa kansalaiset voivat nopeasti välittää mielipiteitään ja ehdotuksia lentokentistä, on käynnistetty. Ministeriö totesi, että kansalaiset voivat hyötyä enintään 2 gigatavun ilmaisesta internetistä, jota tarjotaan lentokentillä mobiilisovelluksen kautta. Ministeriö totesi, että lähetettävien välittömien ilmoitusten ansiosta myös matkustajien lentotehtävät ovat kadonneet.

 Instant Flight Tracking -sovellus ilmassa on suunniteltu aktivoituvan

Ministeriö ilmoitti, että tämän vuoden alkupuoliskolla on tarkoitus tarjota sisäinen suunnistuspalvelu kaikkien lentokenttien pohjapiirrosten yli ja aktivoida pikalennon seurantasovellus (Flight Radar).

Lokakuussa käyttöön otetun "My Flight Guide" -palvelun avulla käyttäjät voivat käyttää lentotietoja lähettämällä viestin DHMİ-lentotietojärjestelmään Facebook Messengerissä, maininnan @dhmiucus-tietotilasta Twitterissä ja DHMİ-lentotietojärjestelmäsovelluksesta Turkcell Bipin kautta.

Lento-opas -sovellukseni otettiin käyttöön 15. lokakuuta 2020 seremonialla Esenboğan lentokentän kansainvälisessä terminaalissa, johon osallistui liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset