Ammatilliseen koulutukseen ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrä kasvoi 63 prosenttia

Ammatilliseen koulutukseen ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrä kasvoi prosenttia
Ammatilliseen koulutukseen ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrä kasvoi prosenttia

Kansallisen opetuksen varaministeri Mahmut Özer vieraili eräissä Kırklarelin ammattikouluissa ja teki huomautuksia. Ozer totesi, että ammatillisen koulutuksen laadun parantamiseen tehdyt investoinnit Turkin yhteistyössä minkä tahansa sektorin kanssa kasvoivat 63 prosenttia ilman pakkoa, hän sanoi ammatilliseen koulutukseen ilmoittautuneiden opiskelijoiden lukumäärän.


Kansallisen opetuksen varaministeri Mahmut Ozer, kuvernööri Osman Bilgin ja AK-puolueen varapuheenjohtaja Selahattin, ei Minsol Luleburgaz Kırklareli Turkki Petroleum Corporationin kanssa, löydettiin ammatillisen ja teknisen lukion tarkastuksesta.

Özer, joka sai tietoa käymällä koulurakennuksessa, sanoi, että kouluissa tulisi laatia 5–10 vuoden koulutus- ja investointisuunnitelmat.

Özer ilmaisi olevansa erityisen kiinnostunut laboratoriotutkimuksista ministeriönä ja ilmoitti olevansa valmis antamaan kaikenlaista tukea tältä osin.

Korostaen, että ammatillisen koulutuksen laadun parantamiseksi on tehty investointeja, Özer sanoi: "Haluamme vain lisätä opiskelijoiden määrää ja lisätä opiskelijoiden työsuhteita. Ammatilliseen koulutukseen ilmoittautuneiden opiskelijoiden määrä ilman pakkoa yhteistyössä alan kanssa missä tahansa Turkissa kasvoi 63 prosenttia. Miksi niin? Investoinnin myötä koulutuksen laatu kasvaa ja työllistymiskyky lisääntyy, taipumus ammatilliseen ja tekniseen koulutukseen kasvaa.

Özer totesi, että ammatillisten oppilaitosten koulutuksen tulisi tapahtua yhdessä teollisuuden kanssa. "Siksi meidän velvollisuutemme on sovittaa ammatillisen koulutuksen ala teollisuuteen ja liike-elämään. Tuemme kaikenlaisia ​​tutkimuksia tästä aiheesta. " käytti ilmaisuja.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset