Abdi İbrahim tarjoaa työmahdollisuuksia 200 ihmiselle

abdi ibrahim sai luvan covid-rokotteen valmistamiseksi

Turkin lääketeollisuuden johtaja Abdi İbrahim jatkaa monipuolista panosta Turkin talouteen uudella työllisyyspaketilla. Abdi İbrahim lisää 200 ihmistä lääketieteellisen myynninedistämisen edustajatiimiin ja markkinointihenkilöstöön, mikä on sen suurin vahvuus tällä alalla. Abdi İbrahim Apulaisjohtaja henkilöstöresursseissa Hakan Onel sanoi: "Työllistämme noin 200 henkilöä jatkaaksemme suorituskyky- ja kasvusuunnitelmiamme ja tuodaksemme uusia" parantavia kasvoja "yhtiöömme. Uskomme, että Turkin investoinnit nuoriin investoivat tulevaisuuteen. Katsomme tuotannon ja työllisyyden olevan vastuu alalle ja maallemme pandemiaolosuhteissa, joissa olemme. ''


Abdi İbrahim, joka on toiminut Turkin lääketeollisuudessa 109 vuotta ja ollut markkinajohtaja 19 vuotta, on aloittanut rekrytointiprosessin kenttä- ja markkinointihenkilöstölle. Vuoden 2025 vision ja strategian puitteissa yhtiö pyrkii ylläpitämään tulos- ja kasvusuunnitelmiaan johdonmukaisesti, ja siinä työllistetään noin 200 henkilöä Medical Promotion Representative and Path for Marketing Talent (PMT) -operaatio-ohjelmien puitteissa, joissa etusijalle asetetaan uudet tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat aloittaa uransa hyvin.

Työmahdollisuudet 200 hengelle pandemian aikana

Abdi İbrahim, apulaisjohtaja, henkilöstöjohtaja Hakan Onel korosti, että he loivat uusia työmahdollisuuksia noin 200 ihmiselle aikana, jolloin työllistymismahdollisuudet vähenivät pandemian seurauksena. Mielestämme investoinnit, tuotanto ja työllisyys eivät ole vain ensisijaisia ​​tavoitteita, jotka kasvavat liiketoimintaamme, vaan myös vastuu maallemme ja sektorillemme. Uusi rekrytointiohjelma on uusi ja voimakas heijastus tästä lähestymistavasta. Huumeiden luomat työllistymismahdollisuudet Turkissa, ja meitä kutsutaan jäljempänä investointeiksi, jotka tukevat väitettä alueellisesta voimasta ", hän sanoi.

"Jatkamme elämän parantamista"

Hakan Onel muistutti, että yksi Turkin nuorten työllisyyden ensisijaisista kysymyksistä sanoi: "Nuorisopolitiikallamme on erittäin tärkeä asema. Uskomme, että sijoitus on sijoitus Turkin tulevaisuuteen ja nuoria nuoria varten liike-elämän alussa uudella rekrytointipaketillamme, joka avaa oven loistavalle uralle. 73 prosenttia Abdi İbrahimin työntekijöistä on Y-sukupolven jäseniä. Heidän nuoren ja dynaamisen rakenteensa ansiosta ylläpidämme johtajuutta vakiintuneena mutta tulevaisuuteen suuntautuvana yrityksenä. Uskomme vakaasti, että uudet ystävät, jotka liittyvät meihin, sopeutuvat nopeasti yrityksemme yritysrakenteeseen ja vaikuttavat suuresti Abdi İbrahimin visioon energiallaan ja esityksillään. Abdi Ibrahimin 19 vuoden markkinajohtajuus pyrittäessä parantamaan elämää kaikissa Turkin kulmissa, erittäin suuri osuus yli 2 tuhannen kenttitiimistä. Olemme iloisia voidessamme lisätä noin 200 ystävää Abdi İbrahim -perheeseen 'Parantavien kasvojen' rekrytointiprosessin seurauksena. Abdi İbrahimina jatkamme elämän parantamista seisomalla maamme vieressä pandemian aikana. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset