Kilpailu Turkin Euroopan edustustossa Erciyes You

Turkki ennen kilpailua Euroopassa edustaa vain erciyes
Turkki ennen kilpailua Euroopassa edustaa vain erciyes

Erciyes, josta on tullut kansainvälisesti ainutlaatuinen talvikohde, kilpailee Italian hiihtokeskuksen Zinnen Dolomitesin kanssa vuoden 2021 parhaiden hiihtokeskusten kilpailun toisella kierroksella.


Erciyesin hiihtokeskus, josta on tullut maailmanlaajuinen keskus Alppien standardien mukaisilla radoilla, vankalla infrastruktuurilla, huipputeknisillä mekaanisilla tiloilla, majoitus- ja kuljetuspalveluilla sekä kymmenillä tuhansilla ulkomaisilla turisteilla, joita se on viime vuosina isännöinyt, tekee nimensä edelleen tunnetuksi maailmassa.

Pääkonttori sijaitsee Isossa-Britanniassa ja go4ski.com maailman arvostetuimmista hiihtokeskuksista, jotka järjestetään eliittihiihtokeskusten keskuudessa joka vuosi Euroopassa "2021 Maailman paras hiihtokeskus" -hiihto arvoinen kuin osallistua kilpailuun Turkki oli Kayseri Erciyesin keskus. Kilpailu järjestetään Italiassa, Sveitsissä, Itävallassa, Norjassa ja Turkissa yhteensä 16 eksklusiivisen hiihtokeskuksen joukossa. Kilpailu järjestetään verkossa sosiaalisen median verkoston kautta neljässä vaiheessa.

Ensimmäisellä kierroksella vastakkain olleiden 16 hiihtokeskuksen äänestyksessä kahdeksan eliminoidaan; Loput 8 hiihtokeskusta putoavat neljään äänestykseen toisella kierroksella. Näiden neljän välierän välisen äänestyksen tuloksena kaksi hiihtokeskusta kilpailee suuressa finaalissa.

Erciyes-hiihtokeskus, joka eliminoi hiihtokeskuksen Italiassa Alpe Lusian ensimmäisellä kierroksella ja siirtyi toiselle kierrokselle, tapaa nyt Zinnen Dolomiitit, toisen Italian hiihtokeskuksen, 11. ja 12. tammikuuta. Äänestys toimitetaan Go4ski.comin Facebook- ja Instagram-tileillä, ja se kestää kaksi päivää.

Toisessa vaiheessa Kayseri Erciyes -hiihtokeskus kilpailee maailmankuulujen keskusten, kuten Valmalencon, Val Gardenan, San Martino di Castrozzan, Zinnen Dolomiittien, Alta Badian, Valdi Fassan ja Pontedilegno-Tonalen, kanssa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset