Tulotappio- ja vuokratukihakemuskautta pidennetty

Tulonmenetys ja vuokratukihakemus pidennettiin
Tulonmenetys ja vuokratukihakemus pidennettiin

Kauppaministeri Ruhsar Pekcan ilmoitti jatkavansa kauppiaiden, käsityöläisten ja oikeiden kauppiaiden tulojen menetyksen ja vuokratuen määräaikaa 11. tammikuuta.


Uuden tyyppinen koronavirus (Kovid-19) puhkeaa Turkin kaupallisessa elämässä toimenpiteillä, joilla lievennetään kauppiaille, käsityöläisille ja vuokratulojen menetyksiä haittaavia haittoja, taataan oikeilla ihmiskauppiailla. Näiden tukien hakuaika päättyi tänään.

Ministeri Pekcan sanoi Twitter-tilillään antamassaan lausunnossa: "Olemme jatkaneet tulojen menetyksen ja vuokratuen määräaikaa, jonka ministeriömme alkoi vastaanottaa hakemuksia kauppiailta, käsityöläisiltä ja kauppiailta 30. joulukuuta 2020 klo 11 maanantaina 2021. tammikuuta 23. . ” käytti ilmaisua.

Tuen puitteissa mainittuun segmenttiin myönnetään yhteensä 1000 3 liiraa suoraa tulotukea, mukaan lukien 3 liiraa kuukaudessa, kuukausivuokratuella 750 liraa pääkaupunkiseudulla ja 500 liiraa kuukaudessa muissa maakunnissa XNUMX kuukauden ajan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset