IMM: n ja Ustdan välinen toinen avustussopimus

Toinen avustussopimus ibb: n ja sen yläpuolella
Toinen avustussopimus ibb: n ja sen yläpuolella

IMM ryhtyi toimiin samanlaisen "datakeskuksen" perustamiseksi Başakşehiriin Anatolian puolelle kaupunkia. Tässä yhteydessä Yhdysvaltain kehityspankin (USTDA) kanssa allekirjoitettiin noin miljoonan dollarin avustussopimus. IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu totesi, että kaupunkien on pysyttävä ajan mukana uuden sukupolven tekniikoilla, "pyrimme tuottamaan ratkaisuja Istanbulin ongelmiin innovatiivisten, osallistavien, tietoihin suuntautuvien tekniikoiden avulla ja parantamaan nykyisiä palveluitamme." IMM ja USTDA allekirjoittivat 1 miljoonan 22 tuhannen 2019 dollarin avustussopimuksen "Istanbulin liikenteen ja liikenteen huippuyksikön hankkeessa" 5. syyskuuta 117.


Istanbulin pääkaupunkiseutu (IMM) ja Yhdysvaltojen kauppa- ja kehitystoimisto (USTDA) tekivät myös yhteistyötä Istanbulin digitaalisen muutoshankkeen yhteydessä. Virtuaalinen allekirjoitusseremonia pidettiin IMM: n ja USTDA: n välillä allekirjoitetulle noin miljoonan dollarin avustussopimukselle. Puhelinneuvottelumenetelmällä pidetyssä kokouksessa İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu; Heidän seurassaan olivat pääsihteeri Can Akın Çağlar, apulaispääsihteeri Yılmaz Öztürk, tietotekniikan osaston päällikkö Erol Özgüner ja ulkosuhteiden osaston johtaja Mehmet Alkanalka. Yhdysvaltain valtuuskunta, jota johtaa Ankaran suurlähettiläs David Satterfield, Istanbulin pääkonsuli Daria Darnell ja USTDA: n johtaja Todd Abrajano, osallistui virtuaalikokoukseen 1 hengen valtuuskunnan kanssa.

"HARJOITTAMME HINNALLISEN PROJEKTIN"

Ennen allekirjoittamista USTDA: n johtaja Abrajano ja suurlähettiläs Satterfield pitivät ensimmäiset puheet. Satterfiel ja Abrajano ilmaisivat puheenvuoroissaan tyytyväisyytensä yhteistyöhön IMM: n kanssa. İmamoğlu korosti, että he allekirjoittivat mielellään erittäin arvokkaan projektin Istanbulin tulevaisuutta varten. İmamoğlu totesi haluavansa suunnitella Istanbulin älykkääksi kaupungiksi, joka on saavuttanut aikakauden digitaalisessa muutoshankkeessa tieto- ja viestintätekniikan kehityksen edessä:

"Kyseisellä hankkeella pyrimme tuottamaan ratkaisuja Istanbulin ongelmiin innovatiivisten, osallistavien, tietoihin suuntautuvien tekniikoiden avulla ja parantamaan nykyisiä palveluitamme. Lisäksi tämän hankkeen puitteissa ratkaisuna Istanbulin johtaviin ja välittömiin ongelmiin; Haluamme tehdä arvokasta työtä katastrofi- ja palautustietokeskuksen kehittämisessä. Yritämme varmistaa, että tieteellä ja tekniikalla on rooli Istanbulin tulevaisuuden muokkaamisessa. Haluan tässä yhteydessä kiittää USTDA: ta heidän panoksestaan ​​Istanbulin digitaaliseen muutokseen. Kuten tiedät, ei niin kauan sitten allekirjoittanut uuden yhteistyön tietotekniikan alalla. Erityisesti pandemiaolosuhteissa, joissa olemme, pidän erittäin arvokkaana varmistaa ja jatkaa tällaista yhteistyötä. Toivon, että tämä kumppanuus jatkuu myös tulevaisuudessa. "

ENSIMMÄINEN AVUSTUS GAZIANTEPIN METROPOLITANIN KUNTA

Puheiden jälkeen IMM: n presidentti İmamoğlu, suurlähettiläs Satterfield ja USTDA: n johtaja Abrajano allekirjoittivat noin miljoonan dollarin avustussopimuksen "Istanbulin digitaalisen muutoshankkeen" hyväksi. IMM: n ja USTDA: n välillä 1. syyskuuta 22 käytettäväksi Istanbulin liikenteen ja liikenteen huippuyksikköprojektissa, jonka tavoitteena on helpottaa Istanbulin liikennettä, tehostaa julkisen liikenteen reittiverkostoa, vähentää keskimääräistä matka-aikaa ja ruuhkia, 2019 miljoonaa 5 Tuhannen 117 dollarin avustussopimus allekirjoitettiin.

USTDA: Ennen IMM: ää Gaziantepin pääkaupunkikunta antoi myös miljoonan dollarin avustuksen "Gaziantep Smart City Master Plan Protocol" -aloitteen mukaisesti, joka allekirjoitti sopimuksen elokuussa 2019. USTDA perustettiin vuonna 1 edistämään taloudellista kehitystä ja Yhdysvaltojen liike-etuja kehitysmaissa ja keskitulotason maissa. Itsenäisen julkisen laitoksen USTDA: n vuoden 1992 budjetti on 2019 miljardia dollaria.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset