Tırport Insights pitää pulssin logistiikkateollisuudessa

Tirport Insights pitää pulssin logistiikkateollisuudessa
Tirport Insights pitää pulssin logistiikkateollisuudessa

Turkki on nyt logistiikan maailmassa, ja sillä on natiivi tietolähde. Tırport Insights tarjoaa poikkeuksellisen reaaliaikaisen tietolähteen logistiikkateollisuudelle.


digitaalisten palvelujen tilaaminen, paitsi Turkki, josta on tullut yksi maailman suurimmista Tırport-logistiikka-alustoista, logistiikkatietopalvelun Tırport-julkaisu Insights sai tammikuusta 2021 lähtien. Eläviä ja ajantasaisia ​​tietoja logistiikkateollisuudesta, raportteja, arviointeja, analyyseja ja ennusteita alasta julkaistiin Tırport Insights -sivustolta.

Turkin logistiikkasektorilla olevia tietoja, vertaileva analyysi maailmasta ja Turkista, valtion laitosten ja teollisuusyhdistysten julkaisemia raporttiyhteenvetoja ei enää jaeta Tırport Insights -sivustolta. Rikas sisältö, joka perustuu myös reaaliaikaisiin tietoihin, pitää logistiikkateollisuuden sykettä, kun sitä esitellään edelleen alan sidosryhmille, koulutus- ja akateemiselle maailmalle.

Tirport johtaa logistiikkateollisuuden digitalisointia kokonaisvaltaisesti

Turkin suurin logistiikka-alusta Tırport muuttui digitaaliseksi, ja digitaaliset ratkaisut, joita tuki lisääntynyt älykkyys, kiinnittivät maailman huomion Turkin StartUp-logistiikkatekniikoihin.

Tırport-markkinointijohtaja Burcu Kale totesi, että he johtavat logistiikkateollisuuden digitaalista kokonaisvaltaista muutosta maassamme ja maailmanlaajuisesti:

Tirport Insights pitää pulssin logistiikkateollisuudessa

"Turkin isäntäkoneiden Euroopan suurimmat kuorma-automarkkinat, joiden osuus maantiekuljetuksista on 90%. Noin 450 tuhatta kuorma-autoa lastaa päivittäin, mutta yli miljoona SRC-sertifioitua kuorma-autonkuljettajaa syö leipää suoraan kuorma-autostaan. Tırportina pystymme seuraamaan ja hallitsemaan kaikkia sijaintiin perustuvia ja reaaliaikaisia ​​kuljetuksia 1/7; Johdamme logistiikkateollisuuden end-to-end-digitaalista muutosta kaikissa vaiheissa kuorma-autojen lähtökuormasta paluukuormien löytämiseen tiellä. Olemme johtava teknologiakonserni, joka murtaa pohjan logistiikan digitalisoinnissa maailmanlaajuisesti. Esitämme loistavan reaaliaikaisen tietolähteen logistiikkateollisuudelle Tırport Insightsin kanssa, jonka teimme tässä kuussa. "Tavoitteenamme on helpottaa logistiikkasektorin ja toimijoiden siirtymistä teollisuuteen 24, lisätä alan tehokkuutta ja kannattavuutta sekä lisätä maan logistiikkakapasiteettia vertikaalisesti ja horisontaalisesti samalla, kun ymmärrämme alalla realisoituneet tiedot ja jaamme ne aktiivisesti yleisön kanssa."

Mitä Tirport Insights sisältää?

  • Turkin tieliikenteen liikennetiheys kartta,
  • Turkin taakan poistumispisteet kaupungin ja läänin välisen tiheyden kartalla
  • säännölliset alaan liittyvät vertailut ja analyysit, infografiikka, joka näyttää teollisuuden sykkeen, * viranomaisten erilaiset yksityiset ja julkaistut raportit alasta, jotka koskevat logistiikkateollisuutta, maailmaa ja tärkeitä uutisia Turkista, raportit, arvioinnit ja analyysit,
  • Alaa ohjaavat artikkelit ja arvostelut,
  • Anonyymit aineistot, jotka perustuvat todellisiin tietoihin, joita opiskelijat ja akateemikot voivat käyttää akateemisissa tutkimuksissa,
  • Avoimen lähdekoodin kirjastopalvelut alan tekoälyn tutkimusten tukemiseksi,
  • Sen tarkoituksena on tarjota syvällisiä oppimisinfrastruktuureja, jotka ohjaavat tekoälyn tutkimuksia, kuten luonnollisen kielen käsittely, tekstin tai visuaalisen sisällön tulkinta, suositusjärjestelmien kehittäminen ja jakelujärjestelmien optimointi.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset