Sümelan luostari ja Altındere Valley valmistautuvat uuteen matkailukauteen

erityistä kiinnostusta sumelan luostariin ja altindere-laaksoon
erityistä kiinnostusta sumelan luostariin ja altindere-laaksoon

Trabzonin kunta, ei vain alueella, Turkin tärkein matkailukohde Sumelan luostarin ja Altindere-laakson joukossa, joka työskentelee kuumeisesti uuden kauden valmistelemiseksi.


Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Murat Zorluoğlu, joka on työskennellyt tehokkaasti matkailun kehittämiseksi Trabzonissa ja levittänyt sitä 12 kuukauteen virkaanastumisestaan ​​lähtien, on ponnistellut saadakseen kaupungin matkailukeskukseksi. Pormestari Zorluoğlu toteuttaa peräkkäin matkailuprojekteja, jotta Trabzonista tulisi entistä suositumpi historiallisten ja luonnonkauneuksiensa kanssa.

TUOTMME TÄRKEITÄ INVESTOINTEJA ELÄMÄÄN

Metropolitan kaupunginjohtaja Murat Zorluoğlu totesi, että matkailu on välttämätöntä Trabzonille, ja antoi lausuntoja Sümelan luostarissa ja Altındere-laaksossa tehdyistä töistä. Pormestari Zorluoğlu sanoi: "Matkailu on Trabzonin tärkeimpiä talouden aloja. Tästä syystä Trabzonin pääkaupunkiseudulla annamme erityistä huomiota matkailulle. Siitä päivästä lähtien, kun aloitimme tehtävämme, olemme toteuttaneet erittäin tärkeitä investointeja matkailun infrastruktuurien vahvistamiseksi peräkkäin. Tässä mielessä Altındere-laakso ja sen Sümelan luostari ovat erittäin tärkeitä ”.

LIIKENNEVERKKO POISTUU

Pormestari Zorluoğlu totesi, että Altındere-laaksossa on valtava liikenne- ja liikenneputki. ”Olemme ryhtyneet varotoimiin estääkseen tämän kokonaan. Olemme luoneet 2 isoa pysäköintipaikkaa sekä linja-autoille että tavallisille ajoneuvoille. Vierailijamme pysäköivät ajoneuvonsa alla oleville pysäköintialueille, joita olemme valmistelleet erittäin moderneissa olosuhteissa. Otamme vierailijamme tälle alueelle paljon mukavammalla ja turvallisemmalla tavalla rengasmuotoisella kuljetusjärjestelmällä varustetuilla minibusseilla ja tuomme heidät sitten takaisin pysäköintialueille, joissa heidän ajoneuvonsa sijaitsevat. Täten liikenneruuhkat poistuvat suurelta osin. Tätä tehtäessä harkitsimme myös tarvittavaa varovaisuutta kansalaisillemme, jotka menevät Çakırgöliin ja yllä oleville tasangoille ja kyliin. "Luomme uuden tavan, joka ei aiheuta ongelmaa", hän sanoi.

TEEMME LIKAISEN KAHVIN JA LIKASRAVINTOLAN

Pormestari Zorluoğlu totesi toteuttavansa tärkeän projektin varmistaakseen, että kävijöillä on hauskaa Altındere-laaksossa. ”Toinen tärkeä projekti, jonka yritämme toteuttaa, on iso investointi maalaamokahvilan, maaravintolan ja luontokeskuksen muodossa. Kun otamme sen käyttöön matkailukauden kanssa, olemme luoneet erittäin hyvät syömis-, juomis- ja lepopaikat paikallisille ja ulkomaisille vierailijoille. Sümelan luostari on tällä hetkellä Unescon maailmanperintöluettelossa. Aloittamamme prosessin avulla saatamme päätökseen työn Sümelan luostarin sisällyttämiseksi maailmanperintöluetteloon tulevina vuosina. Ja Sümelan luostarista tulee nyt paljon tunnetuin kohde maailmassa, johon kävijät haluavat tulla ”, hän sanoi.

SUMELA-KAAPELIAUTOPROJEKTI on valmis

Pormestari Zorluoğlu sanoi tietoja odotetusta köysiradahankkeesta: "Kaksipysähdysvalmisteltu köysirataprojektimme on saatu päätökseen. Ensimmäinen osa alkaa pysäköintialueelta, toisin sanoen laakson sisäpuolelta, ja saavuttaa pisteet, joka on kaukana Sümelasta, mutta korkeammalla. Projektissa tällä alueella on katseluterasseja, ruokailu- ja juomapaikkoja, kävelyalueita. Joten se vie sinut metsään. Toinen osa vie sinut pisteeseen lähellä Sümelaa, joten se on kahden pysäkin köysirata. Ensimmäisellä pysäkillä on alue, jossa voit viettää 3-4 tuntia erittäin mukavasti, kuten maisemat, näköalaterassit, kävelyreitit ja ravintolat, jotka tarjoavat täysin erilaisia ​​kauneuksia. Pääset taas köysiradalle, ja sieltä se vie sinut pois hyvin lähellä Sumelan luostaria, jota kutsumme toiseksi osuudeksi, ja sieltä menet Sümelaan ”.

RAKENNETTU-KÄYTTÖ-SIIRTOMALLI SOVELLETAAN

Presidentti Zorluoğlu ilmoitti etsivänsä sijoittajia hankkeelle, joka on saatu päätökseen ja maksaa noin 100–150 miljoonaa TL, ja sanoi: ”Muutama vakava sijoitusyhtiö on yhteydessä meihin. Toivottavasti toteutamme tarjouksen lyhyessä ajassa. Jos pandemiaprosessia ei ollut, olisimme voineet tehdä tämän liiketoiminnan, mutta tämä prosessi vaikutti väistämättä sijoittajiin. Siksi toivomme, että järjestämme tämän tarjouksen vuoden 2021 ensimmäisten kuuden kuukauden aikana. Toteutamme projektin rakennus-toimi-siirto -mallilla.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset