Sisäministeriö rekrytoi 1772 sopimussuhteista toimihenkilöä

sisäministeriön urakoitsija palkkaa
sisäministeriön urakoitsija palkkaa

Sisäasiainministeriön on ilmoitettu rekrytoivan 1772 sopimussuhteista henkilöä. Virkamiehistä annetun lain nro 657 4 §: n B momentin mukaisesti sopimussuhteisen henkilöstön työllistämistä koskevien periaatteiden sekä sen liitteiden ja muutosten puitteissa, jotka on pantu täytäntöön ministerineuvoston 06 ja 06/1978 asetuksella; Henkilöstön palvelukseenotto (suullinen) tentti, joka pidetään 7. maaliskuuta - 15754. huhtikuuta 1 välisenä aikana, yhteensä 1 avointa työpaikkaa, joiden lukumäärä ja otsikko on määritelty liitteiden 1.772 / a ja 22 / b alla olevissa taulukoissa, palvelukseen ministeriömme keskus- ja maakuntajärjestössä. tullaan tekemään.


Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

HAKEMUSLOMAKE

Ehdokkaat; Palveluksestamme http://www.icisleri.gov.tr Perustutkinnon suorittaneille "2021 vuoden 4 / B sopimushenkilöstön lisenssitutkinto (suullinen) tutkinnon suorittaneille", vuoden 2021 vuoden 4 / B sopimussuhteisen henkilöstön apulaisliittymän lisenssin (suullinen) tenttihakemuslomake yhdistetyn tutkinnon suorittaneille Lukio-opiskelijoille hakemus, joka julkaistaan ​​asiaankuuluvasta tentti-ilmoitusosiosta 2021. – 4. Tammikuuta 25 valitsemalla sopiva KPSS (B) -ryhmän pistetyyppi "29 2021 / B -sopimushenkilöstön lukion pääsykokeiden (suullinen) työlomakkeelle" He pääsevät sähköisen hallinnon salasanalla linkin kautta ja hakevat sähköisesti. Koska hakemukset vastaanotetaan sähköisesti, postitse tai henkilökohtaisesti jätettyjä hakemuksia ei hyväksytä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset