Lausunto viikonlopun ulkonaliikkumiskiellosta

Selitys viikonloppukadun kiellosta
Selitys viikonloppukadun kiellosta

Sisäasiainministeriön lausunnossa annettiin seuraavat lausunnot; Viikonloppuihin sovellettavan ulkonaliikkumiskiellon kuudes soveltaminen alkaa tänään klo 21 ja päättyy maanantaiaamuna klo 00.


Ministeriömme aiemmin julkaisemilla kiertokirjeillä; Kaikki tarvittavat toimenpiteet on toteutettu sen varmistamiseksi, että kansalaisillamme ei ole vaikeuksia pääsyä perustarpeisiin aikana ja päivinä, jolloin ulkonaliikkumiskielto on voimassa.

Tässä yhteydessä;

• Tori, ruokakauppa, vihanneskaupat, lihakauppa, kuivattujen hedelmien kaupat ja kukkakaupat ovat avoinna tänään klo 20.00 asti ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00-17.00. Markkinat, ruokakaupat, vihanneskaupat, teurastajat, kuivatut hedelmät ja kukkakaupat voivat jälleen toimittaa tilauksensa puhelimitse tai verkossa määrätyn ajan kuluessa.

• Ravintolat / ravintolat, konditoriat ja jälkiruokakaupat toimivat noutona + noutona tänään klo 20.00 asti ja vain noutopalvelun klo 20.00–24.00, ja nämä työpaikat ovat auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00–24.00. voivat jatkaa toimintaansa.

• Lauantaisin ja sunnuntaisin leipomot ja / tai leipomot, joilla on toimilupa, ja vain näiden työpaikkojen leipämyymälät ovat auki.

• Verkkotilausyritykset voivat toimittaa tilauksia myös klo 10.00–24.00 perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

• Kansalaiset pääsevät kävelemään lähimmältä torilta, ruokakaupasta, vihanneskaupasta, lihakaupasta, kuivattujen hedelmien kaupasta, leipomosta tai leivänmyyjistä päivinä, jolloin sovelletaan ulkonaliikkumiskieltoa (lauantai – sunnuntai).

Kuten näistä selityksistä käy ilmi, ajatuksella, että ulkonaliikkumiskielto alkaa, ei ole tarvetta aiheuttaa tiheyttä leipomoissa, markkinoilla, ruokakaupoissa, vihanneskaupoissa, teurastajissa, kuivattujen hedelmien kaupoissa, ravintoloissa / ravintoloissa, konditorioissa ja jälkiruokakaupoissa perustarvikkeiden toimittamiseksi.

Tästä syystä pyydämme jälleen kerran kansalaisia ​​toimimaan kodeissaan / asuinpaikoissaan ennen klo 21.00, jolloin ulkonaliikkumiskielto alkaa, ja ryhtymään tarvittaviin varotoimiin ottamalla huomioon liikennetiheys, erityisesti pääkaupunkiseuduissamme.

Saavutamme aina yhtenäisyyden puhdistuksen, naamion, etäisyyden avulla.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset