Flash-tiedotus ulkonaliikkumiskiellosta!

tuhat ihmistä, jotka eivät noudata rajoitusta
tuhat ihmistä, jotka eivät noudata rajoitusta

Sisäministeriö ilmoitti rajoitusten aikana sovelletuista toteutuksista ja seuraamuksista. Sisäasiainministeriön lausuntoon sisältyivät seuraavat lausunnot; ”Taistelussa Covid-19-epidemiaa vastaan ​​jatkuu ulkonaliikkumiskielto sosiaalisen ja yksilöllisen terveyden suojelemiseksi.


Tässä asiayhteydessä; ulkonaliikkumiskiellot ovat rajoitettuja arkisin klo 21.00–05.00 ja viikonloppuisin klo 21.00 perjantai-illasta klo 05.00 maanantaina. Kansalaiset ovat pitkälti sopeutuneet ulkonaliikkumiskieltoon, jota sovellamme kuudetta. Toisaalta kansalaisiamme, jotka eivät noudata rajoituspäätöstä, on kohdeltu hallinnollisilla tai oikeudellisilla toimilla.

Maanantaina 4. tammikuuta, arkisin klo 21.00–05.00, yhteensä 8 tuhatta 21.00 ihmistä, jotka eivät noudata perjantaina 11. tammikuuta klo 05.00 alkavia ja maanantaina 35. tammikuuta klo 544 asti kestäviä ulkonaliikkumiskieltoja. Oikeudelliset tai hallinnolliset toimet on toteutettu EY: n asiaankuuluvien artiklojen puitteissa.

Tapausten määrän väheneminen jatkuu sovellettujen ulkonaliikkumiskiellon rajoitusten ja muiden toteutettujen toimenpiteiden ansiosta.

Kunnes taistelumme pandemiaa vastaan ​​on ohi ja alamme normalisoitua, meidän on edelleen noudatettava muita sääntöjä, kuten siivous, naamiot ja etäisyys.

Rakas kansakuntamme; Kiitämme kärsivällisyydestäsi, uhrauksestasi ja ymmärryksestäsi tässä prosessissa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset