Sakaryassa valmistui 37 kilometrin betonitietöitä

Kilometrejä betonitöitä on saatu päätökseen Sakaryassa
Kilometrejä betonitöitä on saatu päätökseen Sakaryassa

Sakaryan pääkaupunkiseudun ensimmäiset telalla puristetut betonitiötyöt, jotka kattavat yhdeksän kaupunginosaa Geyvessä ja Taraklıssa, on saatu päätökseen. Pormestari Ekrem Yüce sanoi: "Betonitiemme työt, joiden kokonaispituus on 9 kilometriä maaseudulla, ovat päättyneet. "Olkoon taloudellisempia ja kestävämpiä betonitöitä hyödyllisiä naapurustollemme ja kansalaisillemme"


Pääkaupunkiseudun kunnan aloittamat 37 kilometriä konkreettisia tietöitä Geyven ja Taraklın alueille on saatu päätökseen. Teiden kunnossapito- ja infrastruktuurikoordinointiosaston ansiosta telalla puristetut betonitiötyöt Geyven Burhaniye-, Saraçlı-, Güney-, Ahibaba- ja Aydınlar-kaupunginosissa sekä Taraklın İçdedeler-, Dışdeeler-, Avdan- ja Esenyurt-kaupunginosissa päättyivät, kun tehdyt työt loivat tyydytystä lähiöissä.

37 kilometriä betonitöitä on saatu päätökseen

Pormestari Ekrem Yüce, toivoen, että ne ovat yhdistäneet yhdeksän Taraklın ja Geyve-kaupunginosan tiivistettyä betonitietä ja että työt ovat hyödyllisiä, sanoi: "Teemme uusia investointeja monilla liikennealoilla, jatkamme tietämme asfaltille kaupunkisuunnittelulla ja katujen uudistustöillä. Teimme tiiviisti puristettua betonirakennetta ensimmäistä kertaa maaseudulla. Saimme valmiiksi betonitieasemamme, jonka aloitimme Pamukova Karapınarissa 9 km: n reitillä yhdeksässä Geyven ja Taraklın kaupunginosassa. Toivotan onnea muille kaupunkilaisille ”.

Vaihtoehto maaseudun tieverkoille

Pormestari Ekrem Yüce sanoi kiinnittäen huomiota siihen, että tiivistetyt betonityöt ovat taloudellisempia ja kestävämpiä. "Ensinnäkin betonitiet tuotetaan kokonaan kansallisilla resursseillamme. Käytimme noin 37 tuhatta kuutiometriä betonia yhdeksässä kaupunginosassamme 9 kilometriä reittejä. Toivon, että levitämme konkreettisen tien sovelluksen, joka tuottaa vaihtoehdon maaseudun tieverkoille ja jolla on pidempi käyttöikä, laajemmalle alueelle ja säästämme taloudellisesti.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset