Suurjännitevaroitus Sakaryalle TCDD: ltä

Sakaryan suurjännitevaroitus tcdd: ltä
Sakaryan suurjännitevaroitus tcdd: ltä

Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) sähköistys toimii Dogancay-Geyve -leikkauksen yhteydessä tehdyn korkeajännitevaroituksen yhteydessä.TCDD: n lausunnossa todettiin, että Doğançay-Geyve -osiossa 25. tammikuuta kello 08.00 valmistunut sähköjunan ylävirta (jatkojohto) toimitetaan suurjänniteenergialla sähköistystöiden piirissä.

Lausunnossa korostettiin, että sähköjunan ilmajohtojen alla liikkuminen, pylväiden koskettaminen, kiipeäminen, lähestyminen johtimiin ja putoavien johtojen koskettaminen ovat hengenvaarallisia ja omaisuuden turvallisuutta, ja kansalaisia ​​kehotettiin olemaan varovaisia ​​kyseisellä alueella.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar