PTT: n sähköajoneuvot aloittivat palvelun saarilla

PTT: n sähköajoneuvot aloittivat liikenteen saarilla
PTT: n sähköajoneuvot aloittivat liikenteen saarilla

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö; PTT: n ympäristöystävällisiä sähköajoneuvoja alettiin käyttää Adalarin alueella Istanbulissa; Hän totesi, että ajoneuvot palvelevat neljällä saarella, nimittäin Büyükada, Heybeliada, Burgazada ja Kınalıada.


Puhuessaan PTT: n uudesta sovelluksesta liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sanoi: "Sen tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä ja suojella luonnonkauneuksia ympäristöystävällisillä sähköajoneuvoilla. Jatkamme ympäristöystävällisten käytäntöjen toteuttamista luonnon kanssa.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön lausunnossa todettiin, että uusi aika on alkanut Istanbulin saarilla, joissa sijaitsevat luonnon ja historialliset kauneudet. Ministeriö, joka on yksi Turkin vakiintuneimmista organisaatioista ja jonka alueella PTT Istanbulin prinssisaaret ovat alueella, totesi innovatiivisen sovelluksen toteutuneen; Hän totesi, että tästä lähtien PTT: n ympäristöystävälliset sähköajoneuvot palvelevat Adalarin alueella Istanbulissa.

Se palvelee neljällä saarella, kuten Büyükada, Heybeliada, Burgazada ja Kınalıada.

Ministeriö totesi, että PTT: n ympäristöystävällisiä sähköajoneuvoja on alettu käyttää Istanbulin Adalarin alueella, ja ministeriö ilmoitti, että ajoneuvot palvelevat neljällä saarella, nimittäin Büyükadassa, Heybeliadassa, Burgazadassa ja Kınalıadassa.

Ministeriön lausunnossa esitettiin seuraavat lausunnot: "Uusi aikakausi on alkanut Istanbulin saarilla, joissa sijaitsevat luonnon ja historialliset kauneudet. PTT, joka on yksi Turkin vanhimmista laitoksista Istanbulin Prinssisaarten alueella, on tilannut innovatiivisen sovelluksen. PTT, yksi ensimmäisistä ympäristöystävällisiä ajoneuvoja käyttävistä laitoksista, aloitti jakelutyöt 3-pyöräisillä sähköajoneuvoilla ja sähköpolkupyörillä. Sovelluksen ansiosta kansalaisten posti ja rahti toimitetaan osoitteisiin nopeammin näillä nostalgisilla ajoneuvoilla. Saaren asukkaat osoittavat myös suurta kiinnostusta ajoneuvoihin, jotka ovat täysin ympäristöystävällisiä. "

Ministeri Karaismailoğlu "Jatkamme ympäristöystävällisten käytäntöjen toteuttamista"

Ministeri Karaismailoğlu totesi PTT: n uudesta sovelluksesta, että he jatkavat ympäristöystävällisten käytäntöjen toteuttamista. ”Ympäristöystävällisten sähköajoneuvojen avulla pyritään vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja suojelemaan luonnonkauneuksia. Ministeriönä jatkamme ympäristöystävällisten, taloudellisten ja konkreettisten hankkeiden toteuttamista yksi kerrallaan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset