Lexus on ensimmäinen maailmassa digitaalisella peilillä

Lexus, maailman ensimmäinen digitaalinen analyysi, jota tarjotaan myyntiin Turkissa
Lexus, maailman ensimmäinen digitaalinen analyysi, jota tarjotaan myyntiin Turkissa

Ensiluokkainen autovalmistaja Lexus tarjoaa edelleen teknisiä innovaatioita Turkin markkinoilla. Lexus tarjoaa tyylikkään ES-sedanin kanssa digitaalisen peilitekniikan, joka tarjoaa enemmän ajomukavuutta. Digitaalinen peilitekniikka voidaan suositella hybridi ES 1h Exclusive -laitteissa, joiden hinta on miljoona 675 tuhatta TL. Digitalus-peilillä varustetut Lexus ES -mallit ottivat paikkansa Lexus Dolmabahçe Showroomissa Istanbulissa ja Lexus Mahall Showroomissa Ankarassa.

Lexus, maailman ensimmäinen digitaalinen analyysi, jota tarjotaan myyntiin Turkissa
Lexus, maailman ensimmäinen digitaalinen analyysi, jota tarjotaan myyntiin Turkissa

Järjestelmä, joka esiteltiin maailman ensimmäisenä digitaalisena peilinä massatuotantoajoneuvoissa, tuo digitaalikamerat ja korkean resoluution näytöt ajoneuvoon perinteisten peilien sijaan.

Kun perinteiset peilit korvataan pienemmillä kameroilla, katselukulma paranee, kun taas jo hiljainen Lexuksen ohjaamo on hiljaisempi tuulen melua vähentäen.

Ajamisen turvallisuutta ja mukavuutta parantaa digitaalinen sivupeilimonitori. Tarjoamalla laajemman ja selkeämmän kuvan ympäristöstä kaikissa tieolosuhteissa, digitaaliset peilit eliminoivat täysin kuolleen alueen, joka voi aiheuttaa onnettomuuksia.

Digitaaliset peilit on suunniteltu estämään sateet ja lika, ja niiden kameroiden lämmitysominaisuudet estävät jäätymisen ja huurtumisen kylmällä säällä. Kameroiden kirkkauden tunnistin säätyy automaattisesti estääkseen takaapäin tulevat ajoneuvon ajovalot tarttumasta Lexuksen kuljettajan silmiin.

Kamera ja korkean resoluution näytöt peilien sijaan

Lexuksen kehittämissä digitaalisissa peileissä yhdistyvät tyylikkäästi suunnitellut kamerat, jotka on sijoitettu ajoneuvon ulkopuolelle, ja kaksi 5 tuuman korkean resoluution näyttöä, jotka on sijoitettu etupilareihin.

Ergonomisesti suunnitellun järjestelmän avulla ajo voidaan suorittaa pienemmällä pään liikkeellä, mikä vähentää kuljettajan väsymistä. Se vaatii vähemmän pään liikettä samalla kun hallitset ajoneuvon ympäristöä ajon aikana, mikä vähentää kuljettajan kuormitusta, kuten Lexus pyrkii, mukavampaan ajoon.

Lisäksi digitaaliset peilit liikkuvat automaattisesti pysäköintiliikkeiden aikana parhaan katselukulman aikaansaamiseksi. Turvallisempia ajo- ja pysäköintiliikkeitä voidaan suorittaa viiteohjainlinjoilla näytöllä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset