Kuka on Hasan Pezük, TCDD Transportationin pääjohtaja? Kuinka vanha? Mistä?

hasan pezok nimitettiin TCDD-kuljetusjohtajaksi
hasan pezok nimitettiin TCDD-kuljetusjohtajaksi

Hasan Pezük nimitettiin TCDD Taşımacılık AŞ: n toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi 1. tammikuuta 2021.


Asetuksen nro 233 24 §: n ja presidentin asetuksen nro 3 2, 3 ja 4 §: n mukaisesti TCDD Taşımacılık A.Ş. Toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Kamuran Yazıcı erotettiin ja TCDD Taşımacılık AŞ erotettiin. Hasan Pezük nimitettiin toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

Lisäksi Turkin tasavallan valtion rautateiden pääosasto sijaitsee avoimella alueella. Necmettin Acar on nimitetty ensimmäiseksi alueelliseksi osastoksi presidentin asetuksen nro 1 3 ja 2 artiklan mukaisesti.

Kuka on Hasan Pezük?

Hasan Pezük syntyi vuonna 1970 Gümüşhanessa. Hän suoritti peruskoulunsa, keskiasteen ja lukionsa Gümüşhanessa. Myöhemmin Pezük valmistui Yıldızin teknillisen yliopiston sähkö- ja elektroniikkatieteellisen tiedekunnan sähkötekniikan osastolta ja aloitti työskentelyn IETT: n pääosastossa 1996.

Hän työskenteli ohjausinsinöörinä, valvontavalvojana IETT: n pääosastossa, rakennusten kunnossapito- ja korjausosastossa, rautatiejärjestelmien osastossa ja konetoimituksissa, rautatiejärjestelmän projektipäällikkönä erikoisprojektiosastossa.

Vuonna 2006 hänet nimitettiin Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) apulaisjohtajaksi, tieteiden osastolle, kaupungin valaistus- ja energiaosastolle, ja johtajaksi vuonna 2009. Vuonna 2010 hänet nimitettiin Istanbulin pääkaupunkiseudun liikenneministeriön varajohtajaksi - rautatiejärjestelmän osastoksi ja vuonna 2012 rautatiejärjestelmien päälliköksi.

Ennen Hasan Pezükin nimittämistä pääosastoon hän työskenteli TCDD: n modernisointiosaston päällikkönä.

50-vuotias Hasan Pezük suoritti suurimman osan työelämästään onnistuneita tutkimuksia rautatiejärjestelmähankkeiden toteutettavuus-, tutkimus-, suunnittelu- ja rakennusvaiheissa. Hän osallistui erittäin merkittävästi metroliikenteen ja raitiovaunujärjestelmien levittämiseen Istanbulissa.

Hasan Pezük toimi myös Kültür A.Ş: n (2009-2012), İGDAŞ: n hallituksen (2012-2017) ja KİPTAŞ: n (2017-2019) hallituksen jäseninä Istanbul İBB: n tytäryhtiöissä.

Lopuksi Hasan Pezük nimitettiin TCDD Taşımacılık AŞ: n toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi, joka korvaa Kamuran Yazıcın.


sohbet

miten 1

  1. Minun on tultava tcdd: hen ollakseni pääjohtaja soittamalla iettille. Eikö laitoksessa ole lahjakasta asiantuntijaa .. on väärin vaihtaa usein

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset