TRNC: n kotimaan autojen GÜNSELin työllisyyshyökkäys

Kktc: n kotiauto on päivittäinen hyökkäys
Kktc: n kotiauto on päivittäinen hyökkäys

TRNC: n kotimainen auto GÜNSEL kokoaa kaikki autoteollisuuden prosessit suunnittelusta tutkimus- ja kehitystyöhön, tuotannosta markkinointiin innovatiivisessa rakenteessa. 100% turkkilaisten insinöörien ja suunnittelijoiden kehittämä sähköauto GÜNSEL saa tuotantohenkilöstön kouluttamaan sitä.


GÜNSEL: n mainosten joukossa on monia tehtäviä, kuten muotinvalmistaja, kokoonpanija, koneoperaattori, kaapelityöntekijä, logistiikkaoperaattori, muottiinostohenkilökunta, CNC-operaattori, muovin ruiskuvalumuottien huolto ja koneoperaattori.

GÜNSEL vie noin 100 ihmistä ensimmäiseen vaiheeseen kouluttaakseen

Massatuotantoon valmistautuvassa GÜNSEL: ssä 175 hengen tiimi, joka koostuu insinööreistä, suunnittelijoista ja tuotantohenkilöstöstä, työskentelee edelleen erittäin omistautuneesti. GÜNSEL, joka tuottaa ensinnäkin 1.000 ajoneuvoa, jatkaa tiiminsä kasvua. GÜNSEL pyrkii vahvistamaan tiimiään kouluttamaan uutta välituotantohenkilöstöä, ja hän rekrytoi edelleen insinöörejä ja suunnittelijoita. Yhtiö vahvistaa nykyistä 175 hengen tiimiään noin sadalla rekrytoidulla. Yhtiön tavoitteena on lisätä tuotantokapasiteetti 100 tuhanteen ajoneuvoon ja työntekijöiden määrä yli tuhanteen vuoteen 2025 mennessä.

Ihmisten, jotka rekrytoidaan työskentelemään Lähi-idän yliopiston kampuksella sijaitsevaan GÜNSEL-tuotantolaitokseen, on oltava vähintään keskiasteen tutkinnon suorittaneita. Mainonnassaan yritys korostaa "mieluiten valmistumista teknisten lukioiden mekaanisen tekniikan aloilta". Ihmiset, jotka otetaan mukaan joukkueeseen, tuodaan autoteollisuuteen kouluttamalla GÜNSELin tietämyksellä ja kokemuksella 10 vuoden ajan.

Prof. DR. İrfan Suat Günsel: "GÜNSELin ovet ovat avoimia rohkeille, uteliaille ja innovatiivisille nuorille."
GÜNSELin hallituksen puheenjohtaja Prof. totesi jatkavansa työtä massatuotannon aloittamiseksi. DR. İrfan Suat Günsel sanoo: "GÜNSELin ovet ovat auki rohkeille, uteliaille ja innovatiivisille nuorille". Prof.prof. Totesi, että GÜNSELin tänä päivänä tuoman joukkueen keski-ikä on alle 35, DR. İrfan Suat Günsel korostaa, että joukkueeseen tulevat ihmiset tuovat heidät autoteollisuuteen kouluttamalla.

Toteamalla, että sähköautojen tuotanto, joka on yksi maamme uusista aloista, voi muuttaa tulevaisuuden ammattia, prof. DR. İrfan Suat Günsel sanoi: "Erityisesti tuotantolinjalla työskentelevien ammattikoulujen välihenkilöstön tarve kasvaa jatkuvasti päivästä toiseen. Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme GÜNSELinä on luoda koulu, joka tapaa autoteollisuuden tarvitseman pätevän välihenkilöstön. ”


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset