Kartepen köysiradaprojekti on siirretty Kocaelin pääkaupunkiseudulle

Kartepen köysiradaprojekti luovutettiin yksimielisesti Büyüksehirelle.
Kartepen köysiradaprojekti luovutettiin yksimielisesti Büyüksehirelle.

Kartepen kunta Ensimmäinen vuoden 2021 yleiskokous pidettiin Kartepen kunnan pormestarin Mustafa Kocamanin johdolla. Kokouksessa hyväksyttiin yksimielisesti, että köysiradahankkeen rakentaminen, josta pääsee vuosia haaveillulle Kartepen huipulle, siirretään Kocaelin pääkaupunkiseudulle.


Kartepen kunnan ensimmäinen uuden vuoden kokous pidettiin kokoussalissa Kartepen kunnan pormestarin Mustafa Kocamanin johdolla. Kahdeksantoista esityslistan kohtaa keskusteltiin ja ratkaistiin yleiskokouksessa. Ali Karakaş, Faruk Sarman, Yüksel Dilek, Erol Yılmaz ja Yakup Kalmuk valittiin suljetulla äänestyksellä edustajakokouksen esityslistalla olevista tarkastusvaliokunnan jäsenistä.

Hyväksytty äänestyksessä

1/1000 skaalattua toteutussuunnitelman muutosta, joka on laadittu koskien piirin toimeenpanovyöhykesuunnitelmien korkeuksia neuvoston esityslistalla, Çepni Mahallesin toteutussuunnitelma muutos ja Rahmiyen piirin toteutussuunnitelman muutos hyväksyttiin yksimielisesti.

Köysirata-projekti siirrettiin Metropolitan Citylle Äänestysliiton toimesta

Neuvoston istunnossa keskustelluista esityslistista 20 279,42 XNUMX m²: n suuruisen maa-alueelle tarkoitetun omaisuuden Kartepe Kuzuyayla -luonnonpuiston köysiradan linja- ja asemahanke -alueella käytettävä vaihto-prosessi, kiinteiden jätteiden hävittämistariffit, lisäaikapyyntö ja Kartepen kunta. Pääkaupunkiseudulle siirtämistä koskevat artikkelit hyväksyttiin yksimielisesti.

Siirto komissiolle

Yleiskokouksen esityslistalla olevien ehdotusten joukossa; Koronavirustoimista ilmoitettiin suunnitelma- ja budjettikomissiolle, ja toteutuksen kehittämissuunnitelman muutos Sarımeşen ja Dumlupınarin naapurimaissa saatettiin kehityskomissiolle.

Turkin punainen puolikuu on maamme silmä

Vaikka pormestarin valtuutus allekirjoittaa pöytäkirja Turkin Punaisen Puolikuun kanssa yleiskokouksen asialistalla hyväksyttiin yksimielisesti, Kartepen pormestarin asianajaja Mustafa Kocaman sanoi: "Turkin punainen puolikuu on maamme silmänalus. Jotta he voisivat työskennellä aktiivisemmin Kartepessa, he työskentelevät yhteistyössä vuokraamalla kiinteistön. Samalla kun asiantuntijavaalit, vuokratyöntekijöiden viisumi, avoimen tehtävänimikkeen muutos, täysistunnon esityslistalla oleva henkilöstöasteen muutos hyväksyttiin yksimielisesti, sopimussuhteisen henkilöstön palkkojen määritys siirrettiin suunnitelma- ja budjettivaliokunnalle.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset