Karsan vahvistaa kaupallisia siipiään

Karsan vahvistaa kaupallisia siipiään
Karsan vahvistaa kaupallisia siipiään

Karsan organisoi uudelleen kauppapolitiikkayksikönsä voidakseen lisätä määräävää asemaansa kotimarkkinoilla ja vahvistaa kilpailukykyään vientimarkkinoilla. Vaikka Deniz Çetin nimitettiin tässä yhteydessä muodostuneeksi varatoimitusjohtajaksi viennistä, Muzaffer Arpacıoğlu, joka on toiminut menestyksekkäästi apulaisjohtajana kaupallisissa asioissa vuodesta 2017, aloitti uuden tehtävänsä kotimarkkinoiden myynnin ja ulkosuhteiden apulaisjohtajana.


Karsan Turkki, joka on johtavia autoteollisuuden yrityksiä, kasvatti määräävää asemaansa kotimarkkinoilla ja vahvisti kilpailukykyään vientimarkkinoilla muuttui merkittävästi kaupallisessa liiketoimintayksikössä. Yhtiön kauppa- ja vientiin liittyvä työ on jaettu kahteen pääosastoon: kauppa-asioiden apulaisjohtaja, "vientiassistentti-pääjohtaja" ja "kotimarkkinoiden myynti- ja ulkosuhdeasiainjohtaja". Tässä yhteydessä Deniz Çetin, jolla on merkittävää kokemusta autoteollisuudesta kotimaassa ja ulkomailla, nimitettiin viennin apulaisjohtajaksi. Muzaffer Arpacıoğlu, joka on toiminut menestyksekkäästi apulaisjohtajana kaupallisissa asioissa vuodesta 2017 lähtien ja joka on työskennellyt menestyksekkäästi sekä kotimarkkinoilla että vientimarkkinoilla, nimitettiin kotimarkkinoiden myynti- ja ulkosuhteiden apulaisjohtajaksi uudessa rakennemuutoksessa.

Kuka on Deniz Çetin?

Deniz Çetin, joka aloitti uransa varapuheenjohtajana viennissä, jossa Karsanin myynti, kannattavuustavoitteet ja tietoisuus ulkomaisilla markkinoilla toteutetaan, valmistui perustutkintonsa Yıldızin teknillisen yliopiston konetekniikan laitokselta. Tämän jälkeen Deniz Çetin, joka on suorittanut menestyksekkäästi maisterin tutkinnon autotekniikasta Boğaziçin yliopistossa, aloitti uransa vuonna 2004 suunnitteluinsinöörinä Mercedes-Benz Türk A.Ş: ssä. Seuraavina vuosina Deniz Çetin, joka on työskennellyt useissa tehtävissä autoyrityksissä, kuten General Motors ja Temsa, työskenteli viimeksi kansainvälisen myyntipäällikön ja USA: n maajohtajana Temsassa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset