Anayurt Boulevardin 2. vaiheen työt jatkuvat

Motherland Boulevardin näyttämötyöt jatkuvat
Motherland Boulevardin näyttämötyöt jatkuvat

Malatyan pääkaupunkikunta jatkaa työskentelyä uudella vaihtoehtoisella tiellä kuljetus- ja liikennetiheyden poistamiseksi Malatyasta. Metropolitan pormestari Selahattin Gürkan tutki Anayurt Boulevardin 2. osan töitä paikan päällä. Presidentti Gürkan totesi, että työt jatkuvat täydellä nopeudella, "Tavoitteenamme on vähentää liikennetiheyttä avaamalla uusia vaihtoehtoisia teitä Malatyan palvelupisteeseen".


Osastopäällikkö, toimipisteen johtajat ja Aksa-maakaasuyhtiön johtaja seurasivat kaupunginjohtaja Gürkania tarkastuskierroksen aikana. Tieliikenne- ja infrastruktuuriosaston päällikkö Mehmet Mert totesi, että infrastruktuuri- ja kaivutyöt on saatu päätökseen Anayurt Boulevardin 2. osassa. Kevään aikana teemme asfaltoinnin ja avaamme sen Malatyan liikenteelle. ''

Aksa-maakaasuyhtiön johtaja Güngör Ateş totesi, että myös uusi maakaasulinja rakennettiin Özsanin teollisuusalueelle, ja sanoi: "Tälle rakennetaan erityistä tietä Malatyalle, joka on erittäin tärkeä yhteystie Malatyalle. Koska se on OSB-johto, emme voi leikata kaasua, leikkaamme ja peitämme kaasun erityislaitteilla ja annamme kaasun vasta vedetyllä viivalla. Erittäin vaativa valmistus riittää Malatyan palvelemiseen ”, hän sanoi.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Selahattin Gürkan totesi, että tarvittavat työt jatkuvat uuden liitäntätien tuomisessa Malatyaan. ”Työt Anayurt-bulevardin toisessa osassa jatkuvat. Maakaasun siirtotyöt ovat parhaillaan käynnissä. Tietysti, koska maakaasun pääputki ruokkii teollisuutta, maakaasu siirtyy paikalle, jossa maakaasu toimitetaan uudesta putkesta teollisuusalueelle katkaisematta maakaasua, asettamalla uusi rinnakkainen viiva tähän johtuen teollisuuden maakaasun leikkauksen erittäin kielteisistä vaikutuksista tuotanto- ja työllisyyspisteessä. Se on todellakin kova ja kallis työ. Tämän seurauksena näemme, että se vie 40 prosenttia Malatyan liikenteestä, erityisesti Anayurt Boulevard. Kohdassa, jossa tämän Anayurt Boulevardin toinen osa liittyy alueeseen, jossa Anemon-hotelli, jota kutsumme beyler-virtauksen akseliksi, sijaitsee, ystävämme ovat suorittaneet tien avaustöitä ja suorittaneet puristusprosessin. Toivottavasti, kun tämän maakaasulinjan siirtymä tapahtuu, pyrimme menemään suoraan Anemon-hotellin risteykseen Anayurt Boulevardilta ja helpottamaan päälinjamme ottamalla 40 prosenttia tien akselin tien kuormituksesta ja liikenteen tiheydestä. Työskentelemme edelleen muilla alueilla liikenteen ja kuljetusten helpottamiseksi. Tämän uuden avattavan tien jälkeen, jos Jumala niin haluaa, sukupolvemme tiet valmistuvat vuoteen 2022 mennessä. Haluan kiittää tie- ja osasto-osastoltamme täällä tekemästä työstä ja Aksa Natural Gas Company -päällikköä siirtotyöstä sekä ihmisestä ja tiimistä, ja toivon Malatyan olevan suotuisa. ''


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset