Kaikille Samsunin joukkoliikenteen kuljettajille tehdään Covid-19-testi

Kaikilla sams-joukkoliikenteen kuljettajilla on covid-testi
Kaikilla sams-joukkoliikenteen kuljettajilla on covid-testi

Samsunin pääkaupunkiseudun liikenneministeriön koordinoimalla kaikki kaupunkien pikkubussien, linja-autojen ja raitiovaunujen kuljettajat testataan koronaviruksen varalta.


Samsunissa, maakunnan sanitaationeuvoston kokouksen päätöksen mukaisesti, päätettiin testata kaikki kaupunkien joukkoliikenteen kuljettajat koronaviruksen varalta. Toimenpiteitä tehtiin kuljettajille, jotka käyttävät julkista liikennettä, jossa tuhansia matkustajia kuljetetaan päivittäin ja jotka ovat läheisessä yhteydessä kansalaisiin. Pääkaupunkiseudun liikenneministeriön koordinoimana suoritettavat koronavirustestit aloitettiin tänään maakunnan terveysosaston tiimien toimesta. Kaikki Samsunin kuljettajat, joissa työskentelee noin 3 tuhatta kuljettajaa ja 80 kuljettajaa ja keskimäärin 240 tuhatta matkustajaa päivässä, testattiin yksitellen. Säännölliset testit valmistuvat ensi viikolla.

Kaupungissa, jossa maski-, etäisyys- ja hygieniasääntöjä sovelletaan julkisen liikenteen alalla, jota pidetään välttämättömänä elämälle, ja jossa pääkaupunkiseudun tiimit suorittavat usein tarkastuksia, tämä kuljettajille tehty hakemus oli tervetullut.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset