Käteispalkkatuen määrä ja työllisyyskannustimet korotettuna minimipalkalla

Käteispalkkatuen ja työllistämiskannustimien määrä kasvoi vähimmäispalkkatasolla
Käteispalkkatuen ja työllistämiskannustimien määrä kasvoi vähimmäispalkkatasolla

Käteispalkkatuen määrä ja työllisyyskannustimet korotettuna minimipalkalla; Perhe-, työ- ja sosiaaliministeri Zehra Zümrüt Selçuk sanoi, että tammikuusta 2021 voimaan tuleva vähimmäispalkan korotus (21,56%) heijastuu käteispalkkatuessa, työllistymisen kannustimessa ja työllisyyskannustimessa plus.


Jakamalla lisättävää tukea ja kannustimia Selçuk sanoi: "Maksamme käteispalkkatuemme, jota tarjoamme palkatonta lomaa käyttäville työntekijöillemme, 2021 prosentin korotuksella, joka tulee voimaan tammikuusta 21,56".

Ministeri Selçuk lisäsi, että käteispalkkatuen lisäksi työllistymisen kannustin ja Plus-työllisyyskannustin myönnetään, jos työssä olevat vakuutetut ovat tosiasiallisesti palveluksessa 1–2019 välisenä aikana vähiten vakuutetun kuukauden työntekijämäärän lisäksi.

Ministeri Selçuk; "Tuemme edelleen työntekijöitämme ja työnantajiamme kuten vuonna 2020." käytti ilmaisuja.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset