Jatketaanko HES-koodin Izmirim-kortin pariliitosta?

Tilikoodin izmirim-kortin haku jatkuu
Tilikoodin izmirim-kortin haku jatkuu

İzmirin kuvernöörin maakunnan hygienianeuvoston tekemän päätöksen mukaisesti pandemian torjunnassa; Izmirim-korttien käyttö HES-koodilla määritettynä nousuun kaupunkiliikenteen ajoneuvoissa alkoi maanantaina 11. tammikuuta. Havaittiin, että yli 85 prosenttia aktiivisesti käytetyistä Izmirim-korteista tunnistettiin. Izmirin pääkaupunkikunta kehotti kansalaisia, jotka eivät ole vielä tehneet tapahtumaa, "Yhdistä Izmirim-korttisi HES-koodisi kanssa kärsimysten välttämiseksi".


Sisäministeriön pandemian torjumiseksi antaman kiertokirjeen ja İzmirin kuvernöörin maakunnan hygienianeuvoston päätöksen mukaisesti oli pakollista määritellä henkilökohtaiset HES-koodit İzmirim-korteille, joita käytetään julkisen liikenteen ajoneuvoihin nousemiseen. 30. lokakuuta jälkeen tehtyjen ilmoitusten jälkeen maanantaina 11. tammikuuta lähtien İzmirim-kortit, joiden HES-koodia ei ole määritelty, ja nousu julkisiin kulkuneuvoihin estettiin.

Izmirin pääkaupunkiseudun kunnan ESHOT-pääjohtaja Erhan Bey sanoi, että toteutuksen ensimmäisenä päivänä kaupungissa ei ollut suurta ongelmaa. Herra Bey totesi, että yli 30 prosenttia İzmirim-korteista, joita on käytetty aktiivisesti 85. lokakuuta lähtien, HES-koodi on määritelty, "tunnistamisprosessi jatkuu. Niiden, jotka eivät ole vielä tehneet tätä prosessia, on sovitettava HES-koodi ja Izmirim-kortti, jota he käyttävät edelleen hyötyäkseen kaupunkien julkisesta liikenteestä. "Tämä on hyvin yksinkertainen prosessi, joka voidaan suorittaa muutamassa minuutissa."

Älä unohda antaa koodia

Tutkiessaan niiden kansalaisten tilannetta, jotka ilmoittivat, että he eivät pystyneet suorittamaan tunnistamisprosessia verkossa, kaksi suurinta puutetta olivat "henkilökohtaisten tietojen kirjoittaminen väärin" ja "matkapuhelimeen lähetetyn vahvistuskoodin syöttämättä jättäminen", herra Bey sanoi: "Anna tietomme huolellisesti. Älkäämme unohtako kirjoittaa matkapuhelimeen lähetettyä vahvistuskoodia viimeiseen osioon. Jos kiinnität huomiota näihin, ei ole ongelmia. Järjestelmä toimii sujuvasti ”, hän sanoi.

Kortit eivät ole "mitätöityjä"!

Toisaalta herra Bey sanoi nähneensä yleisössä käsityksen, että "İzmirim-kortteja, joita ei määritellä HEPP-koodeiksi," ei voida käyttää uudelleen "ja korosti, että İzmirim-kortit eivät ole" virheellisiä ". Hän sanoi, että kun henkilökohtainen HEPP-koodi on määritelty, sitä voidaan käyttää joukkoliikenteessä kuten aiemmin.

Kuinka pariliitos tehdään?

ESHOTin pääosasto on luonut kansalaisille erityisen verkkosivuston HES-koodien ja TR-tunnistenumeroiden sovittamiseksi heidän käyttämäänsä Izmirim-korttiin. Verkkosivustolla osoitteessa "hes.eshot.gov.tr" vain yksi Izmirim-kortti voidaan yhdistää. Henkilökohtaiset (valokuvalla) tai haltijan kaikki Izmirim-kortit on sovitettava henkilökohtaisiin HES-koodeihin. Sivusto, joka on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, voidaan rekisteröidä syöttämällä pyydetyt tiedot. Lisäksi pariksi muodostetaan Izmirin pääkaupunkiseudun digitaaliset tietokioskit, metroasemat, lauttasatamat, erilaiset palvelurakennukset ja sosiaaliset palvelut.

Tarjolla on myös neuvontapisteitä

Toisaalta Bornovan, Halkapınarin, Çankayan, Konakin, Üçyolin, Göztepen ja Fahrettin Altayn metroasemille niille, joilla ei ole internetyhteyttä tai jotka eivät pysty suorittamaan tapahtumaa digitaalisilla kanavilla; Lentokenttä, ESBAŞ, Sirinyer, Crescent, Halkapınar, Alsancak, Salhane, KarşıyakaDemirköprü- ja Çiğli İZBAN -asemilla; KarşıyakaKonakin ja Bostanlin lauttasatamissa; Konak Bahri Baba -siirtokeskukseen perustettiin neuvontapisteitä. Täällä työskentelevä atk-henkilöstö tarjoaa kasvokkain palveluja kansalaisille ja yhdistää HES-koodit Izmirim-kortteihin.

Ei "määräaikaa" yli 65-vuotiaille ja vammaisille

Yli 65-vuotiaiden, jotka hyötyvät julkisesta liikenteestä ilmaiseksi, ja niiden, joiden vammaisraportti on vähintään 40 prosenttia, on annettava Izmirim-kortti valokuvalla ja sovitettava heidän HES-koodinsa pandemian torjumiseksi. 11. tammikuuta 2021 ei kuitenkaan ole ”määräaika” yli 65-vuotiaille vammaisille. Koska julkisen liikenteen käyttö yli 65-vuotiaille on kielletty sisäasiainministeriön kiertokirjeessä. Vammaisten kansalaisten on puolestaan ​​haettava henkilökohtaisesti korttiyksiköitä raportointivelvollisuuden vuoksi. Vanhemmat tai huoltajat voivat käsitellä vakavasti henkisesti vammaisten ja alle 18-vuotiaiden vammaisten kansalaisten hakumenettelyjä. Korttiyksiköt valmistavat ja toimittavat valokuvalliset Izmirim-kortit hakijoille muutamassa minuutissa. Yli 65-vuotiaat voivat hakea korttiaan molemmat http://www.izm Hän voi tehdä sen sekä henkilökohtaisesti että osoitteessa irimkart.com.tr. Sitten kuvasi Izmirim-kortteja; Sitä voi ostaa Konakin, Bostanlı İskele, Fahrettin Altay ja Bornova Metro -korttikeskuksista. İzmirim-kortit annetaan ilmaiseksi yli 65-vuotiaille ja vammaisille.

Korttisovellus ympäröivillä alueilla

İzmirin pääkaupunkiseutu, pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevilla alueilla; Paikallispalveluyksiköille annettiin tehtäväksi "ottaa paikan päällä" yli 65-vuotiaiden, vammaisten, 60-vuotiaiden, opiskelija- ja opettajakorttihakemukset. http://www.izmirimkart.com.tr Ne, jotka hakevat 65-vuotiaita, 60-vuotiaita, opiskelija- ja opettajakortteja Internet-osoitteen kautta; voivat saada korttinsa paikallisista palveluyksiköistä. Kansalaiset, joiden työkyvyttömyysraportti on vähintään 40 prosenttia ja joiden hakemusta ei voida vastaanottaa verkossa, voivat hakea paikallisia palveluyksiköitä pyydettyjen asiakirjojen (oikeaksi todistetun jäljennöksen työkyvyttömyysraportista alkuperäisenä tai alkuperäisenä, biometrisenä valokuvana ja henkilökorttina) kanssa. Kansalaiset voivat ostaa henkilökohtaiset (valokuvalla varustetut) Izmirim-korttinsa paikallisista palveluyksiköistä joutumatta tulemaan kaupungin keskustaan.

Sisäänpääsyn tiedot ministeriölle

Izmirin pääkaupunkiseudun kunta on jakanut Izmirim-kortin lennolle pääsyn tietoja Turkin tasavallan terveysministeriön kanssa joka päivä 30. lokakuuta lähtien osana pyrkimyksiään torjua pandemiaa. Kun aktiivisesti käytetyt Izmirim-kortit on sovitettu HES-koodeihin, kaikkea kaupungin julkisen liikenteen ajoneuvoihin nousua valvotaan elektronisesti. Siten potilaita tai ihmisiä, joilla on yhteys, estetään käyttämästä julkista liikennettä. Ministeriön pitäisi olla karanteenissa, mutta se tunnistaa julkisen liikenteen potilaat tai yhteyshenkilöt ja aloittaa rikosoikeudelliset toimet.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset