Istanbulin yliopisto rekrytoi 22 sopimussuhteista terveydenhuollon henkilöstöä

Istanbulin yliopisto rekrytoi sopimussuhteisen terveydenhuollon henkilöstön
Istanbulin yliopisto rekrytoi sopimussuhteisen terveydenhuollon henkilöstön

Voidakseen työskennellä sopimussuhteisena henkilöstönä virkamieslain nro 657 4 §: n B momentin mukaisesti, jotta se voidaan kattaa erityisbudjetista saaduilla tuloilla, Istanbulin yliopiston terveys- ja tutkimuskeskuksissa on annettu asetus nro. Virallisessa lehdessä julkaistujen sopimussuhteisen henkilöstön työllistämistä koskevien periaatteiden 06.06.1978 artiklan lisäyksen (B) kohdan mukaan alla määriteltyihin tehtäviin rekrytoidaan 7 sopimussuhteista henkilöä vuoden 15754 KPSS (B) -ryhmän pisteytysjärjestyksen perusteella.


Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Istanbulin yliopisto rekrytoi sopimussuhteisen terveydenhuollon henkilöstön

HAKEMUSLOMAKE

Hakemukset tehdään 15 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta virallisessa lehdessä (työajan loppuun saakka).  pbys.istanbul.edu.tr tehdään verkossa osoitteessa. Hakemuksen lopussa laitoksemme vahvistaa OSYM: n hakijoiden ilmoittamat julkisen henkilöstön valintakokeen tulokset. Vääriä lausuntoja esittävien hakijoiden hakemuksia ei hyväksytä, ja ne käsitellään yleisten säännösten mukaisesti. Postitse tai henkilökohtaisesti tehtyjä hakemuksia ei hyväksytä. Hakijoiden hakemuksia, jotka viivästyttävät hakupäivää tai joiden pätevyys ei ole sopiva, ei käsitellä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset