Istanbulilaisten stressitaso on 10 yli 7,4

Istanbulilaisten stressitaso yli
Istanbulilaisten stressitaso yli

Istanbulin barometri-tutkimuksen joulukuun raportti on julkaistu. Raportin mukaan Istanbulin asukkaiden stressitasoksi mitattiin joulukuussa 10 kymmenestä. 7.4 prosenttia osallistujista piti terveyttään hyvänä. Säännöllisten lukijoiden osuus kasvoi viime kuukauteen verrattuna ja oli 59.3 prosenttia. 31,3 prosenttia vastaajista sanoi, että heidän mielestään vuosi 49 on parempi kuin vuosi 2021.


Istanbulin suunnitteluvirasto (IPA) Istanbulin tilastotoimisto julkaisi "Istanbulin barometri-joulukuun 2020 raportin", joka vie Istanbulin pulssin monissa aiheissa Istanbulin kansalaisten kotimaisesta asialistasta heidän mielialalleen, taloudellisista mieltymyksistä työtyytyväisyyteen. Raportti laadittiin puhelimitse 28 Istanbulin asukkaan kanssa 2020. joulukuuta 8 - 2021. tammikuuta 827. Istanbulin tilastotoimiston laatiman Istanbulin barometrin avulla tehdään kuukausittain säännöllisiä kyselyjä, joissa on saman aiheen kysymyksiä. Analysoidaan Istanbulin asukkaiden mielipiteitä kuumista asialistakysymyksistä, heidän tietoisuuttaan ja suhtautumistaan ​​kunnallisiin palveluihin. Joulukuun raportin tulokset ovat seuraavat:

49 prosenttia ajattelee, että vuosi 2021 on parempi

2021 prosenttia vastaajista, joilta kysyttiin heidän näkemyksiään vuodesta 49, sanoi, että vuosi 2021 olisi parempi kuin 2020, 44 prosenttia ei olisi parempi, 7 prosenttia ei olisi päättänyt.

Stressitaso 7,4

Osallistujilta kysyttiin heidän mielialastaan ​​joulukuussa. Marraskuuhun verrattuna, vaikka stressitaso laski, ahdistustaso pysyi samalla tasolla. Joulukuussa stressitaso oli 10 / 7.4 ja ahdistustasoksi 7,1. Naisten keskimääräinen stressi oli 7,9, mutta miehillä se oli 7.

Elämän tyytyväisyys 4,8

Elämän tyytyväisyystaso nousi edelliseen kuukauteen verrattuna ja määritettiin 4,8, mutta onnellisuuden ja rauhan taso nousi edelliseen kuukauteen verrattuna.

Kirjojen lukemisaste nousi

Vaikka 80.5 prosenttia osallistujista ilmoitti, että he eivät ostaneet kirjaa joulukuussa, säännöllisesti lukevien osuus oli 31,3 prosenttia. Marraskuuhun verrattuna lukemisaste on kasvanut.

Kova keskustelu lisääntyi

Äänekkääseen keskusteluun osallistuneiden osuus kasvoi marraskuuhun verrattuna ja oli 34,2 prosenttia. Kun ystävien ja yritysympäristöjen äänekkäiden keskustelujen määrä laski marraskuuhun verrattuna, perhe-, liikenne- ja julkisen tilan / sosiaalisten ympäristöjen keskusteluaste nousi. 58,3 prosenttia keskusteluun osallistuneista oli miehiä.

59.3 prosenttia on hyvässä kunnossa

59.3 prosenttia osallistujista totesi heidän terveydentilansa olevan hyvä, 11.9 prosenttia ilmoitti olevansa huono. Niiden osallistujien osuus, jotka totesivat terveydentilansa huonoksi, laski edelliseen kuukauteen verrattuna.

Säännölliset harrastajat lisääntyivät

Säännöllisesti urheilijoiden osuus kasvoi edelliseen kuukauteen verrattuna ja oli 36.1 prosenttia. 68.2 prosenttia niistä, jotka ilmoittivat harrastavansa säännöllisesti urheilua, reipasta kävelyä, 20.2 prosenttia kuntoa, kehonrakennusta; 4 prosenttia ilmoitti harrastavansa urheilua, kuten joogaa ja pilatesia. Viime kuuhun verrattuna vilkkaan kävelyn nopeus laski, kun taas kunto- ja joogapilatesin kaltaisten aktiviteettien määrä lisääntyi.

Ulkoliikunta on suositeltavaa

"Missä olet käynyt säännöllisesti urheilutoiminnassa?" 61.8 prosenttia ilmoitti harrastavansa urheilua ulkona. Vaikka tämä osuus laski edelliseen kuukauteen verrattuna, havaittiin, että säännöllisen urheilun harrastajien ensimmäinen valinta on ulkoilma. Kotona urheilun osuus kasvoi marraskuuhun verrattuna ja oli 28,8 prosenttia.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset