Hiihto- ja lumilautailutoiminta alkaa Uludağista

Hiihto- ja lumilautailutoiminta alkaa Uludagista
Hiihto- ja lumilautailutoiminta alkaa Uludagista

Bursa Metropolitan Belediyespor Clubin järjestämät Ski-Snowboard-leirit alkavat 23. tammikuuta Uludağissa lukukauden tauolla.


Turkin tärkein talvimatkailukeskus Uludagissa järjestetään Ski-Snowboard-leirin järjestämässä Bursa Metropolitan Clubissa 23. tammikuuta - 12. helmikuuta. Leirit, joihin voi ilmoittautua 7-16 -vuotiaita hiihtoharrastajia, on suunniteltu viideksi jaksoksi. Lisäksi Metropolitan Belediyespor Club kattaa urheilijoiden majoituksen Uludağissa, kuljetukset, tuolihissit ja hiihtolumilautailuvälineet. Pandemian takia huomiota kiinnitetään etäisyyden ja lautojen puhdistamiseen koulutuksissa, joissa kiintiöitä on 5 henkilöä lukukautta kohden.

Lukukauden leirit suunnitellaan viideksi lukukaudeksi 23. – 27. Tammikuuta 2021, 27. – 31. Tammikuuta 2021, 31. tammikuuta - 4. helmikuuta 2021, 4. – 8. Helmikuuta 2021 ja 8. – 12. Helmikuuta 2021. Metropolitan Belediyespor Clubin laskettelurinteiden rekisteröinnit tehdään klubirakennuksessa Bursa Metropolitan Municipality Fethiye Sports Complexissa. Perheille, jotka haluavat saada yksityiskohtaista tietoa ohjelmasta, ilmoitetaan tapahtumasta, jos he soittavat numeroon 5 0224 716 15, koska he voivat tulla Bursa Metropolitan Municipality Fethiye Sports Complexiin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset