Hıdırellez-tien ensimmäinen vaihe on avattu

Hidirellez-tien ensimmäinen vaihe avattiin palvelulle
Hidirellez-tien ensimmäinen vaihe avattiin palvelulle

Pormestari Büyükkılıç selitti Hıdırellez-tien töitä sanoen "Olemme työskennelleet, kun Ferhat porasi vuoret Şiriniin", että kaupungin pohjoispuolelle välttämätön tie maksaa 10 miljoonaa TL.


Hıdırellez-tien ensimmäinen vaihe, joka palvelee 12 kaupunginosaa Yamula-padon rannalla, Erkilet-bulevardin jatkeella Kayserin pohjoispuolella, on pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja. Sen otti käyttöön Memduh Büyükkılıç. Hıdırellez Roadilla, jossa kaupunginjohtaja Büyükkılıç totesi: "Työskentelimme kuten Ferhat porasi vuoret Şirinille", 150 tuhatta kuutiometriä leikkausta, 130 tuhatta kuutiometriä täyttöä, 4 tynnyriä, 900 metriä tukiseinää, 3 tuhatta metriä autokaiteita ja 2 tuhatta metriä vettä Oja tehtiin, käytettiin 10 tuhatta tonnia asfalttia.

ESIMERKKI PRESIDENTIN HENKILÖSTÄ FERHATIN KANSSA

Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç teki tutkimuksia tielle, joka avattiin liikenteelle ensimmäisen vaiheen jälkeen, ja sai viranomaisilta tietoja. Pormestari Büyükkılıç sanoi tutkimuksissaan antamassaan lausunnossa: "Kaikkivaltiaan Jumalan ansiosta työmme helpottui sääolojen salliessa. "Olemme myös saaneet valmiiksi tien asfaltin, jonka ajattelimme voivamme asfaltoida jo keväällä."

Pormestari Büyükkılıç, joka toi esimerkin Ferhat ja Şirinistä Hıdrellez-tiellä, joka päättyi suurella omistautumisella ja kuumalla työllä, sanoi: Olemme tulleet työmme loppuun saamiseksi sen rakenteella ja kaikella kauneudella. Palvelumme on saatu päätökseen sekä tukiseinillä, suojailla että tiejohdoilla ”, hän sanoi.

Se palvelee 12 kaupunginosaa

Büyükkılıç sanoi: "Toivon, että kun suoritamme toisen vaiheen, 4 kilometrin kokoinen tie maksaa noin 10 miljoonaa TL, sanomalla, että koko 4 kilometrin tie maksaa 10 miljoonaa TL. Ilmaisen myös, että se on työn tulos, joka palvelee 12 kaupunginosaa nykyisellä ulottuvuudellamme. Olen kiitollinen ja kiitollinen Kayserimme kauniille ihmisille, jotka antoivat meille tämän mahdollisuuden. Tehkää Allah meidät niiden arvoisiksi ja saa meidät käyttämään tätä kaunista polkua ilman onnettomuuksia tai ongelmia. Pormestari Büyükkılıç toivoi, että he avasivat ensimmäisen projektinsa tavallaan vuonna 2021, että se sopisi Erkiletille ja Kayserille hyvin ja että se olisi suotuisa.

RUKOUS JA KIITOS NAAPURUSTEN ASUKASTA

Naapuruston asukas, joka ohitti Hıdrellez-tien autollaan ja pysäytti ajoneuvonsa nähdessään pormestari Büyükkılıçin, sanoi: "Olkoon Allah iloinen sinusta, presidenttini. "Haluamme kiittää koko tiimiäsi, päälliköstä virkamieheksi ja alaiseksi, työstäsi, osoittamassasi taistelussa". Muut ohi kulkevat ajoneuvon kuljettajat kiittivät myös pormestari Büyükkılıçiä ja hänen tiimiään kävelemällä ja heiluttaen.

HIDRELLEZ-TIEN TEOKSET

Hıdrellez-tien vaaralliset mutkat tuhoutuivat täysin ja laaksot täytettiin maaperällä. Tässä yhteydessä leikattiin 150 tuhatta kuutiometriä ja täytettiin 130 tuhatta kuutiometriä. Tieinfrastruktuurin suojaamiseksi tienrakennustöissä, joissa on 900 metriä pitkät tukiseinät, ja mahdollisen tulvan estämiseksi rakennettiin 2 2 × 180 -mittaista ja yhteensä 4 metriä pitkää laatikkosylinteriä kuiviin virtoihin. Lisäksi rakennettiin 2 XNUMX metriä vesikaivoa veden keräämiseksi tiellä tien fyysisen rakenteen suojaamiseksi ja ajomukavuuden lisäämiseksi.

Toisaalta 3 10 metriä suojakaiteita rakennettiin hengen ja omaisuuden turvallisuuden varmistamiseksi projektin puitteissa. Kun tien ensimmäinen vaihe on valmis, tien päällä käytetään 10 tuhatta tonnia asfalttia, mikä maksaa yhteensä XNUMX miljoonaa tonnia.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset