Palkinto Erciyesille Euroopan komissiolta

Euroopan komission palkinto
Euroopan komission palkinto

Turkki on yksi maailman suosituimmista hiihtokeskuksista, Erciyesin talviurheilu- ja matkailukeskus, ja Euroopan komissio erotti määränpäähän vaihtoehtoiset matkailumahdollisuudet. Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıçille annettiin myös kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoyn allekirjoittama palkintotodistus.


Euroopan komissio on mukana European Destinations of Excellence-EDEN -verkostossa. Kilpailu on järjestetty vuodesta 2007 lähtien määrittelemällä kohteet, jotka omaksuvat kestävän matkailun ymmärryksen ja joilla on suuret parannusmahdollisuudet. Kayseri Erciyes Inc. Hän pyysi viime vuonna liittämään tähän verkostoon Erciyesin matkailukeskuksen, josta on viime vuosina tullut kansainvälisissä standardeissa talviurheilun ja matkailun keskus.

Erityisen sijaintinsa ja vahvan infrastruktuurinsa ansiosta Erciyes tarjoaa monia urheilutoimintoja, kuten pyöräilyä, yleisurheilua, painia, maratonia, lentopalloa, jalkapallokorkeakoulujen leirejä lumilajeille, kuten hiihtoa ja lumilautailua talvella sekä luonto- ja urheilumatkailua kesällä. Lisäksi Erciyes erottuu ihanteellisena kohteena, jossa harrastetaan erilaisia ​​vuoristo- ja luontourheilulajeja, kuten huippukiipeily, vaellus, teltta- / asuntovaunuleiri, mönkijäsafari, ratsastus ja aktiviteetit, jotka edistävät ihmisten fyysistä ja henkistä terveyttä. Kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi Erciyesissä vakiintunut ammattimainen johtamisfilosofia ja näiden mahdollisuuksien tarjoaminen maailman ihmiskunnan hyväksi varmistamalla kestävyys ja tehokkuus määriteltiin yhdeksi komission huomioon ottamista seikoista.

Erciyes-vuori, jonka omistavat nämä ominaisuudet Euroopan komission kanssa ja maamme kulttuurissa ja jonka toteuttaa matkailuministeriö, Eurooppalaiset erottivat kohteet, jotka onnistuivat finaaliin, joka järjestettiin kilpailussa, jossa hakijat Turkista 30 kohteeseen viiden parhaan kohteen sisällä. Kilpailu, jonka Euroopan komissio järjestää joka vuosi eri teemalla, järjestettiin vuonna 5 ja sen aihe oli "Terveys- ja hyvinvointimatkailu". Niinpä Kayseristä ja Erciyesistä tuli yksi Euroopan arvostetuimmista kohteista, joilla oli vaihtoehtoisia matkailuvaihtoehtoja, ja he tekivät nimensä tunnetuksi Euroopassa.

Kulttuuri- ja matkailuministeriölle tehdyn 30 hakemuksen joukossa Afyonkarahisar, Ankara, İzmir ja Balıkesir, jotka pääsivät finaaliin yhdessä Kayserin kanssa, sisällytetään nyt Euroopan komission yksinoikeudellisten kohteiden verkostoon. Komissio on osallistunut kohteisiin ja nimetty EDEN-verkosto on gerçekleştiriliyor.türki -matkailun edistämis- ja kehittämisviraston "Kaupungit ja matkakohteet edistämistoimet" hyvin laaja myynninedistämistoiminta järjestetyn kokouksen, Kulttuuri ja matkailuministeriön EDEN-projektin Erciyes onnistumisen vuoksi. Turkmenistanin varatoimitusjohtaja Ertan kaupunginjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç, ja lopullisen todistuksen antoi Erciyes A.Ş: lle kulttuuri- ja matkailupäällikkö Şükrü Dursun. Hallituksen puheenjohtaja Dr. Se esitettiin Murat Cahid Cıngılle.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset