Etimesgut İstasyon Streetillä vuosien ajan jatkunut liikenteen koettelu on loppumassa

Etimesgut-asemakadun liikenne on loppumassa
Etimesgut-asemakadun liikenne on loppumassa

Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaş on toteuttanut yksi kerrallaan hankkeita, jotka ratkaisevat Etimesgut İstasyon Caddesin liikenneongelman, joka on muuttunut vuosien ajan gangreeniksi. Ensinnäkin pormestari Yavaş, joka sai päätökseen Turkin Punaisen Puolikuun kadun kahden sillan leikkaustöiden, työnsi nyt painiketta uudelle vaihtoehtoiselle bulevardirakennukselle, joka lopettaa İstasyon Caddesin liikennetapahtuman. Presidentti Yavaş, joka ilmoitti sosiaalisen median tileissään, että tiedeosastolle tarjotaan tarjous 4. tammikuuta 1 uudesta 5 km: n bulevardista, joka koostuu neljästä rautatien sillasta ja yhdestä metrosta, sanoi: " "Ratkaisemme liikenneongelman, joka on muuttunut vuosien ajan gangreeniksi ja uhkaa elämän turvallisuutta."


Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaş, joka sanoo, että "tärkeysjärjestyksessä jatkossakin on kaupunkikaupunkien terveys ja elämän turvallisuus" kaikilla alustoilla, tuo edelleen pääkaupungin ihmiset yhteen kuljetusprojekteilla alueilla, joilla pääkaupungin liikenne on muuttunut gangreeniksi vuosien ajan.

Pormestari Yavaş, joka otti askeleen heti tullessaan töihin ratkaistakseen Etimesgut İstasyon Caddesin liikenneongelman, valmistui ensin kahden risteyksen työstä Turkin Punaisen Puolikuun kadulla. Pormestari Yavaş valmistautui ottamaan toisen askeleen alueella, etenkin Etimesgutin ja Sincanin alueilla asuvien kansalaisten liikenneongelmien ratkaisemiseksi, painikkeella uuden vaihtoehtoisen bulevardin rakentamista. Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaş, joka ilmoitti sosiaalisen median tileissään, että tiedeosasto aikoo järjestää keskiviikkona 13. tammikuuta 2021 kello 14.00:1,5 tarjouskilpailun "İstasyon Avenue Alternative Road Project Art Structures Construction Work" -työstä. Lopetamme maanmieheni koettelemuksen. "Ratkaisemme alueen liikenneongelman, joka on vuosien ajan muuttunut gangreeniksi ja uhkaa elämän turvallisuutta."

UUSI BULVAARI OSOITTAA 4 RAUTATIEN YLITTÄVÄSTÄ SILTAISTA JA 1 ALIKULJETTA

Pääkaupunkiseudun tiedeministeriön suorittaman kolmivaiheisen työn puitteissa Turkin Punaisen Puolikuun ja İstasyon-kadun liikennetiheys, joka on vastikään avatun Ankara-bulevardin jatko, vapautetaan vaihtoehtoisella kadulla.

Uusi bulevardi, joka rakennetaan vaihtoehtona Istasyon Streetille, joka on alueen tärkein valtimo, joka kuljettaa Elvankentin, Sincanin ja Etimesgutin alueita keskustaan, koostuu neljästä rautatien ylityssillasta ja yhdestä alikulkusillasta. TCDD: n pääosaston hyväksynnän jälkeen tehdyn pöytäkirjan puitteissa vaihtoehtoinen uusi bulevardi, joka on suunniteltu yksisuuntaiseksi ja 5-kaistaiseksi, kulkee rautatien pohjoispuolella.

1,5 MILJOONAN IHMISEN VAIKUTTAVA TUTKIMUS

Noin 1,5 miljoonalla ihmisellä on turvallinen ja mukava kuljetusratkaisu İstasyon Streetin liikenteen koettelemukseen, jota käyttävät Sincanin ja Etimesgutin kaupunginosien asukkaat.

Hankkeen puitteissa, joka estää kroonisen liikenneruuhkan ja varmistaa elämän turvallisuuden; Signalisoitu risteys 3 eri pisteessä İstasyon Caddesin keskustan suuntaan poistetaan ja liikennevirta tehdään keskeytyksettä.

Uuden bulevardin jälkeen, joka sijaitsee projektin toisessa vaiheessa Turkin Punaisen Puolikuun kadun töiden jälkeen, kolmas vaihe, Hikmet Özer Street Underpass, valmistuu ja avataan liikenteelle tulevassa prosessissa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset