Erciyes siirtyi Kayserin pääkaupunkiseudusta

Erciyes siirtyy Kayserin suurkokouksesta
Erciyes siirtyy Kayserin suurkokouksesta

Kayserin pääkaupungin kaupunginjohtaja pormestari Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, Turkki ja maailman suosituimmat hiihtokeskukset sellaiselta, joka Erciyes Kovid-19 vähentää rajoitusten matkailun laskettelun kielteisiä vaikutuksia ja matkanjärjestäjien tarkoitusta varmistaa jatkoaika, matkailutoimistot, hotelliyritykset 50 ja 50 prosentin alennuksella tekivät päätöksen suuremmista lippuhankinnoista ilmoitti vastaanottaneensa.


Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç otti esiin Erciyesistä tärkeän kysymyksen Kayserin pääkaupunkiseudun tammikuun kokouksessa, jonka puheenjohtajana hän oli. Erciyesin yleissuunnitelma, joka on yksi Turkin tärkeimmistä talvimatkailuista, on kokouksessa Erciyesin talviurheilukeskus tehnyt merkittäviä päätöksiä poisheittämisestä.

50 PROSENTTIA ALENNUS LIPUISTA JATKUA ERCYYESILLE

Pormestari Büyükkılıçin esityslistalle esityslistalle Kovid-19-rajoitusten kielteisten vaikutusten vähentämiseksi Erciyesin hiihtomatkailulle, estämään kaupunkiin saapuvia ulkomaisia ​​turisteja peruuttamasta varauksiaan ja varmistamaan matkanjärjestäjien, matkanjärjestäjien, matkailutoimistojen, hotelliliiketoiminnan jatkuminen kussakin lippuluokassa 11. tammikuuta 2021. 50 prosentin alennus vaaditaan 50 prosentin tai sitä suuremmille ostoille.

Neuvoston jäsenet hyväksyivät ehdotuksen yksimielisesti, pääkaupunkiseudun pormestari Dr. Memduh Büyükkılıç sanoi, että Erciyes-hiihtokeskus, joka tarjoaa hiihtotakuun 18 huippumekaanista laitetta, 34 erilaista laskettelurinteitä, yhteensä 102 kilometriä, ja 154 tekonumekonetta, toivottaa kotimaiset ja ulkomaiset vieraat tervetulleiksi arkisin, pääkaupunkiseudun kunnanvaltuustossa tehty päätös on hyödyllinen, toivoi sen olevan suotuisa.

Pormestari Büyükkılıç muistutti jälleen kerran parlamentissa tehdyistä tärkeistä päätöksistä Erciyes-hiihtokeskusta koskevan päätöksen lisäksi: "Olemme aina olleet kauppiaiden kanssa Covid -19-taudinpurkauksessa. Annamme 50% alennuksen vuokralaisillemme kunnallisessa kiinteistössämme. Haluan sanoa, että tukemme kunnallemme kustannukset ovat yli 2 miljoonaa TL. Lisäksi jatkoimme tukea viivästyttämällä kauppiaiden viisumimaksuja vuodella. "Rakastamme kauppiaita, rakastamme kaupunkiamme ja jatkamme työtämme yhtenäisyydessä ja solidaarisuudessa."

Erciyesin hiihtokeskus tarjoaa ensimmäistä kertaa maailmassa turvallisen ja terveellisen lomamahdollisuuden hiihdon ystäville saamalla turvallisen hiihtokeskuksen sertifikaatin uuden tyyppisen koronaviruksen (Kovid-19) torjumiseksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset