Suuhygienia saapuu etupuolelle taudinpurkauksessa, 35 prosenttia kasvaa suullisten suihkujen avulla

Epidemiassa suun hygienia nousi esiin ja suu putosi ja prosenttiosuus kasvoi
Epidemiassa suun hygienia nousi esiin ja suu putosi ja prosenttiosuus kasvoi

Riittämätön suuhygienia lisää sydänsairauksien riskiä 25 prosentilla, verenpainetautien riskiä 20 prosentilla ja diabeteksen riskiä kolme kertaa.


Henkilökohtainen hygienia on edelleen elintärkeää koronavirusepidemiassa, joka leviää nopeasti ympäri maailmaa sen jälkeen, kun se on alkanut vuoden 2019 ensimmäisinä kuukausina. Suuhygienia on etusijalla. Äskettäin Englannissa tehty tutkimus suun terveyden ja koronaviruksen välisestä suhteesta paljasti, että suuhygienia estää tehokkaasti hengitysteiden infektioita, erityisesti yli 70-vuotiailla potilailla. Tutkimuksen mukaan suun sairaudet lisäävät sydänsairauksien riskiä 19 prosentilla, verenpainetautiriskiä 25 prosentilla ja diabeteksen riskiä 20 kertaa, jotka ovat Covid-3: n suurten riskitekijöiden joukossa. Tämä taulukko näyttää lisäävän yleisön tietoisuutta suuhygieniasta. Turkin jakamien tietojen mukaan Aquapick-taudinpurkaukset osoittivat suusuihkun kysynnän kasvua 35 prosenttia.

Aihe Aquapick Turkin toimitusjohtaja Dr. Mehmet Fırat Doğan sanoi: "Koko maailma on alkanut kiinnittää enemmän huomiota henkilökohtaiseen hygieniaan nopeasti leviävän koronaviruksen takia tänä vuonna. Tänä aikana suun suihkumyynti kasvoi 35 prosenttia. Kuten asiantuntijat sanovat, suuhygienia on myös erittäin tärkeää suojautua virukselta. Tässä vaiheessa suussuihkut, joiden on tieteellisesti todistettu puhdistavan hampaat syvästi antamalla paineistettua vettä suuhun ja jotka tarjoavat 100-prosenttisen suuhygienian, tarjoavat monia etuja hengitystieinfektioiden ehkäisemisestä, ikenivuotojen pysäyttämisestä, implanttien häviämisen sekä plakin ja hammaskiven muodostumisesta. sanoi.

Se tuottaa 2400 vesibittiä minuutissa

Todetaan, että tieteellisissä tutkimuksissa on paljastettu, että suuvesi tarjoaa vakavaa suojaa ihmisille, joilla on suuri altistumisvaara suun ja hengitysties patogeeneille (virusta aiheuttava sairaus). Mehmet Fırat Doğan sanoi: "Suihkut, jotka olemme kehittäneet Aquapickinä, tukevat suun terveyden säilyttämistä tekemällä 2400 vesipistettä minuutissa. Koska se on maailman korkein paineinen suihkusuihku, patentoidun kärjen rakenteensa ja monien todistettujen tieteellisten ominaisuuksiensa ansiosta se tarjoaa 100 prosentin hygienian suussa syöttämällä kaikki kohdat, joihin hammasharja ei pääse. Väitöstutkimuksissa ja tieteellisissä julkaisuissa on osoitettu, että suussuihku tuottaa paljon suuremman vaikutuksen lyhyessä ajassa kuin käyttöliittymän harja ja hammaslankaa ja säästää käyttäjiä näistä vaikeuksista. Lisäksi on osoitettu, että se lisää verenkiertoa 150 prosentilla suuhieronta-vaikutuksensa ansiosta ja pysäyttää ikenen verenvuodon ja taantuman 3 prosentilla kolmannen päivän lopussa. Siksi suussuihkun käyttö on yksi tehokkaimmista menetelmistä estää bakteerien muodostumista, hammaskiveä, hampaiden menetystä, ientulehdusta ja monia infektioita, joita esiintyy immuunijärjestelmän vahvistumisesta johtuvien lisääntyvien ikenetulehdusten takia, estetään suuhun haitallisten bakteerien hengittäminen ja riittämätön suuhygienia. sanoi.

Tehokas myös implantteihin ja proteeseihin

Doğan sanoi: "Periimplantiitti on yksi hammaslääketieteen teollisuuden suurimmista ongelmista ja totesi, että suun kautta annettava suihkutus estää tehokkaasti myös periimplantiitti-infektion, jota voi esiintyä implantin ympärillä olevissa kudoksissa hammasimplantaattisovellusten jälkeen. Yleisin syy tähän on riittämätön hygienia implantin jälkeen. On osoitettu, että erityisesti implantin pohjan puhdistuksessa käytetty hammaslanka jättää jäännöksiä ja aiheuttaa periimplantiittia, ja proteesin alla käytetyllä liitosharjalla hammaslanka ei tarjoa riittävästi hygieniaa ja aiheuttaa myös kudoksen muodonmuutoksia. Alhainen paine implantin pohjaan ja proteesi matalammalla Turkissa, tehoton heittotekniikka ja rakenne potilaiden virheellisistä päistä johtuen tehoton suuhygieniasuihkun käytön jälkeen ei silti pysty tarjoamaan tarpeeksi. Kansainvälisissä arvostetuissa lehdissä ja maailman hammaslääketieteellisissä kongresseissa esitetyissä esityksissä nähdään, että Aquapick Suullinen suihku varmistaa täydellisen hygienian implanttien kehän ja proteesien puhdistuksessa ja suojaa potilaiden implantteja ja proteeseja terveellä tavalla. " käytti ilmaisuja.

Elinkaaren aikana ei tarvitse vaihtaa osia

Doğan huomautti, että heidän keskitytään asiakastyytyväisyyteen, ja sanoi: "Olemme noudattaneet maassamme suureksi ongelmaksi muodostuvia kuluttajien oikeuksia Aquapickin kuluttajansuojalailla, jotka olemme luoneet maassamme vuodesta 2017 lähtien, välittömän palvelun periaatteella jättämättä asiakkaitamme maksamatta. Tässä yhteydessä Aquapick-tuotteet, jotka olemme kehittäneet käytettäväksi ilman osien vaihtoa koko eliniän ajan, tarjoavat tarvittavan tuen tuhoamatta asiakkaalle ratkaisujen jne. Aiheuttamia virheitä ja tarjoamme erinomaista teknistä tukipalvelua palvelunopeudella, joka ratkaistaan ​​vain tunnissa 98 prosentin nopeudella. Tällaisissa tapauksissa, kuten laitteen rikkoutuminen, sen sijaan, että ohjataisimme sitä ostamaan uusia tuotteita, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää eliniän ajan pienellä hinnalla pidettävillä varaosavarastoilla. Vastaamme jopa pienimpiin kysymyksiin 7/24, jos meillä ei ole toimistoa kaupungissa, jossa asiakkaamme sijaitsee, otamme tuotteen lastilla ja puutumme asiaan samana päivänä ja toimitamme sen heidän koteihinsa ilmaiseksi. Annamme itseluottamusta asiakkaillemme, joissa tuotteen käyttäjämäärä on useampi kuin yksi, ja tarjoamme paljon tukea, kuten lisävarustetukea, jossa suu- ja hammaslääketieteen asiantuntijamme selittävät tuotteen käyttöä jokaisen suun rakenteen mukaan. " sanoi.

Käynnissä olevat investoinnit

Viimeinkin vuonna 2021 lausunnoissa, jotka koskivat Aquapick Turkin toimitusjohtaja Dr. Mehmet Fırat Doğan totesi, että t & k-investoinnit jatkuvat. Doğan, Aquapick, jatkamme jatkuvasti työtä suussuihkun kehittämiseksi ja tehokkaammaksi tekemiemme intensiivisten investointien avulla. Vuonna 2020 kehitimme edelleen AQ-300: ta, joka on maailman tieteellisesti todistetumpi suuvesi, ja lanseerasimme maailman älykkäimmän suussuihkun AQ-350, joka on täysin varustettu antureilla. Siksi osoitimme uuden sukupolven anturitekniikoiden käytön suussuihkussa. Jatkamme investointien ja työllisyyden lisäämistä vuonna 2021, jonka ennustetaan olevan talouden supistumisten vuosi maailmassa. Täysin asiakaslähtöisen palvelumallin puitteissa haluamme vahvistaa luottamusta meihin lisäämällä asiakaspalvelua, myyntiverkostoa ja saavutettavuutta. Haluamme tuoda maallemme monia muita tieteellisiä julkaisuja arvostettujen yliopistojen kanssa ja osoittaa, että Aquapick tarjoaa lopullisia ratkaisuja kaikilla suun ja hampaiden terveydenhuollon alueilla ikenetaudeista, oikomishoidosta, implanttien ja proteesien käytöstä yleiseen suuhygieniaan. " hän puhui.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset