Emirates laajentaa lentoverkostoaan Amerikassa

Emirates laajentaa lentoverkkoaan Yhdysvalloissa
Emirates laajentaa lentoverkkoaan Yhdysvalloissa

Emirates, joka tarjoaa matkustajilleen helpot jatkolennot Dubain kautta suosittuihin kohteisiin Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa, ilmoitti jatkavansa lentoja Seattlesta (1. helmikuuta), Dallasista ja San Franciscosta (2. maaliskuuta).


Näiden kolmen määrän lisäämisen myötä Emiratesin Pohjois-Amerikan lentoverkko saavuttaa 10 määränpäätä, kun liikennevälineet jatkuvat Bostoniin, Chicagoon, Houstoniin, Los Angelesiin, New York JFK: hon, Torontoon ja Washington DC: hen.

Lennot San Franciscoon ja sieltä lähtevät neljä kertaa viikossa Emiratesin Boeing 777-300ER -laitteella. Seattlesta (neljä lentoa viikossa) ja Dallasista (kolme lentoa viikossa) lähtevät ja saapuvat lennot tapahtuvat Boeing 38-264LR -laitteella, joka tarjoaa 777 paikkaa siirtymässä sänkyyn Business-luokkaan ja 200 ergonomisesti muotoiltua paikkaa Economy-luokassa.

Lentoyhtiö tarjoaa matkustajilleen myös enemmän valinnanvaraa ja lisävalintoja New Yorkiin, Los Angelesiin ja São Pauloon. Emirates lentää 1. helmikuuta alkaen kahdesti päivässä John F.Kennedyn kansainväliselle lentokentälle (JFK) ja kerran päivässä Los Angelesiin (LAX). Emirates-matkustajilla on saumaton pääsy muihin Yhdysvaltojen kaupunkeihin lentoyhtiön koodinjakosopimusten kautta Jetbluen ja Alaskan Airlinesin kanssa.

Etelä-Amerikassa Emirates aloittaa viidennen viikoittaisen matkansa São Pauloon (5. helmikuuta alkaen) tarjoten Brasilian matkustajilleen enemmän matkustusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat paremman pääsyn laajenevaan verkostoon. São Paulon lisäksi Emiratesin matkustajilla on helpompi kuljetus ja pääsy 24 kaupunkiin Brasiliassa, kiitos lentoyhtiön koodinjako-kumppanuuden GOL: n kanssa, sekä Azulin ja LATAMin kanssa allekirjoitettujen kotimaan lentojen ansiosta.

Emirates on jatkanut lentojaan turvallisesti ja asteittain verkostonsa yli ja palvelee tällä hetkellä 114 kohdetta kuudella mantereella.

Dubai, joka aloitti matkailutoimintansa turvallisesti uudelleen heinäkuussa, on edelleen yksi suosituimmista lomakohteista maailmassa, varsinkin talvikaudella. Kaupunki on avannut ovensa uudelleen kansainvälisille liike- ja vapaa-ajan vierailijoille. Dubai on aurinkoisilla rannoillaan, kulttuuriperintötapahtumillaan ja maailmanluokan majoitus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksillaan yksi maailman suosituimmista kaupungeista. Dubaissa on tullut yksi ensimmäisistä kaupungeista maailmassa, joka on saanut World Travel and Tourism Councilin (WTTC) Safe Travel -sertifikaatin kattavilla ja tehokkailla toimenpiteillä vierailijoiden terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset