Diyarbakırin jaetun moottoritien pituus kasvoi 44 kilometristä 448 kilometriin

Diyarbakirinin jaetun moottoritien pituus kasvoi km: stä km: iin.
Diyarbakirinin jaetun moottoritien pituus kasvoi km: stä km: iin.

Karaismailoğlu sanoi: "Ylitämme Devegeçidi-laakson Diyarbakır-Ergani-tiellä, joka yhdistää Diyarbakırin Elazigiin, silloitetulla risteyksellä ja muodostamme yhteyden Eğil-tielle. "Yhdistystien valmistuttua liikenne Eğilin risteyksessä on turvallisempaa ja keskeytymätöntä."


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu vihki Diyarbakır-Ergani-Elazığ -moottoritien Devegeçidi-sillan ja yhdystiet, joissa myös presidentti Recep Tayyip Erdoğan osallistui ja piti puheen videoneuvottelumenetelmällä.

"Ylitämme Devegeçidin laakson, joka yhdistää Diyarbakırin Elazigiin, silloitetulla risteyksellä ja yhdistämme Eğilin tielle."

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että he tukevat edelleen maataloutta, teollisuutta ja vientiä ihmisten elämää koskettavilla kuljetus- ja viestintäprojekteilla Hän totesi, että he ovat saaneet valmiiksi projektit yksitellen, jotka poistavat kehityserot maan itä- ja länsipuolen, vuoriston ja tasangon, kaupungin ja kylän välillä 18 vuoden ajan.

Karaismailoğlu jatkoi selitystään seuraavasti: ”Silta Devegeçidi-laaksossa Diyarbakır-Ergani-tien varrella, joka yhdistää Diyarbakırin ja tänään avaamamme Elazig, on jaetun tien standardissa ja on 142 metriä pitkä. Projektimme saavuttaa 3 tuhatta metriä liitäntäteillä. Rakentamallamme rakennuksella säilytämme laaksossa nykyiset historialliset sillat, ylitämme Devegeçidi-laakson risteyksellä ja muodostamme yhteyden Eğil-tielle. Yhteystien valmistuttua Eğil Junctionin liikenne tulee olemaan turvallisempaa ja keskeytymätöntä.

"Lisäsimme Diyarbakırin jaetun moottoritien pituutta 10 kertaa 44 kilometristä 448 kilometriin"

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että hankkeen avulla on mahdollista matkustaa turvallisesti ja mukavasti Ergani-Elazig-tiellä, joka on Diyarbakırin portti pohjoiseen, ja totesi, että laakson korkeita rinteitä on parannettu sillan avulla; hän sanoi:

”Säästämällä aikaa ja polttoainetta pakokaasupäästöt ovat vähentyneet huolto- ja korjauskustannusten ohella. Olemme pidentäneet Diyarbakırin jaetun moottoritien pituutta 10 kertaa 44 kilometristä 448 kilometriin. Kun 10 moottoritiehanketta jatkuu ympäri kaupunkia, olemme rakentaneet yli 214 kilometriä. "

Presidentti Erdogan sanoi: "Turkki on matkalla vaarantamatta niiden kehitysohjelmaa"

Osallistuminen Diyarbakır-Ergani-Elazığ -moottoritien Devegeçidi-sillan ja teiden avajaisiin videokonferenssilla, presidentti Erdoğan sanoi; ”Sillan ja yhdistystien ansiosta kuljetus kaikkien alueen kaupunkien, erityisesti Diyarbakırin ja Elazığin, välillä tulee helpommaksi, mukavammaksi ja nopeammaksi. Haluan kiittää palvelustamme ja kaikkia ystäviämme, jotka auttoivat. Maailman poliittinen ja sosiaalinen kaaos koronaviruksen puhkeamisessa on niin monta kiitosta, kun Turkki on tiellä ongelman käsittelemiseksi vaarantamatta niiden kehitysohjelmaa ", hän sanoi.

Ministeri Karaismailoğlu; Ennen kuin hän avasi Diyarbakır-Ergani-Elazığ -moottoritien Devegeçidi-sillan ja yhdystiet, hän vieraili Diyarbakırin sisälinnamuseossa ja näköalaterassilla ja sitten Diyarbakırin kuvernöörikunnassa linnassa. Karaismailoğlu suoritti koeajon Devegeçidi-sillalla ja yhteysteillä avaamisen jälkeen.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset