Devegeçidi-silta Diyarbakır Ergani -kadulla on otettu käyttöön

Diyarbakir Ergani -kadun kamelisilta avattiin palvelua varten
Diyarbakir Ergani -kadun kamelisilta avattiin palvelua varten

Devegeçidi-silta otettiin käyttöön Diyarbakırissa lauantaina 9. tammikuuta, ja siihen osallistui presidentti Recep Tayyip Erdoğanin videoneuvottelu. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu, moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu ja presidentti Erdoğan, jotka puhuivat seremoniaan byrokraattien ja urakoitsijayritysten edustajien kanssa, toivoivat Diyarbakır Devegeçidi -sillalle ja sen liitäntäteille olevan hyötyä kaupungeillemme, alueellemme ja maallemme.


Merkittävät investoinnit kaikilla alueilla, joilla on kriittisiä liikennehankkeita ja jotka presidentti Erdogan korosti päättelevänsä: "Tätä hanketta kehitetään Turkin jatkuvan kehitysinfrastruktuurin kanssa, rakennamme kentällä saavuttaaksemme maamme tavoitteet." sanoi.

Presidentti Erdoğan totesi, että kaikkien alueen kaupunkien, etenkin Diyarbakırin ja Elazığin, välinen liikenne tulee helpommaksi, mukavammaksi ja nopeammaksi sillan ja yhdistävien teiden ansiosta. "Erityisesti hankkeella, joka tekee Eğil Junctionin liikenteestä keskeytymätöntä ja turvallista, säästetään huomattavasti aikaa ja polttoainetta." hän puhui.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että projekti on suuri voitto alueella kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta. Kun 10 moottoritiehanketta jatkuu ympäri kaupunkia, olemme rakentaneet yli 44 kilometriä. " Hän puhui muodossa.

Ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Viimeistelemme ja toteutamme hankkeita, jotka poistavat maamme itä- ja länsipuolen, kaupungin ja kylän väliset kehityserot", sanoi ministeri Karaismailoğlu ja tukemalla ihmisen, rahdin ja tiedonsiirron saavutetun vaiheen teollista, maatalouden, matkailun ja kulttuurin kehitystä, Hän ilmoitti kantavansa.

Puheiden jälkeen liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu, valtateiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu ja muut protokollan jäsenet katkaisivat avausnauhan ja avasivat sillan käyttöön.

Diyarbakır Devegeçidi -silta- ja liitäntähanke; Se on rakennettu Devegeçidi-laakson korkeatasoisen rajan yli Diyarbakır-Ergani-tien varrella, joka yhdistää Diyarbakırin Elazığiin. 1.142 m (2 × 571 m) sillan pituus bitumisella kuumaseoksella päällystetyllä halkaistulla tiestandardilla saavuttaa 3 XNUMX m liitäntätien kanssa.

Projektin avulla, joka rakennettiin säilyttämällä olemassa olevat sillat, Devegeçidi-laakso ylitettiin sillan ylitysjärjestelmällä, ja Eğilin maakunnan tienristeys perustettiin turvallisesti risteyksen läpi.

Hankkeen tavoitteena on tarjota turvallinen ja mukava kuljetus Ergani-Elazığ-tiellä, joka on Diyarbakırin portti pohjoiseen; Laakson korkeita rinteitä parannettiin ja tien geometrista tasoa nostettiin.

Projektin pääliiketoiminta-alueiden sisällä; Valmistettiin melkein 2 miljoonaa kuutiometriä maanrakennustöitä, 35 tuhatta kuutiometriä betonia, 6 tuhatta tonnia teräsbetonia, 793 tonnia esijännityusterästä, 85 tuhatta tonnia Plant Mix Base ja Subbase -tuotteita, 55 tuhatta tonnia Bitumin Hot Mix -tuotetta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset