Bursa-liikenteen viisumivapaus on pidennetty 31. maaliskuuta

Bursan liikenteen viisumivapautta on jatkettu
Bursan liikenteen viisumivapautta on jatkettu

Bursa Metropolitan Municipality pidensi 65. toukokuuta aloitettua viisumivapaushakemusta estääkseen vammaisia ​​ja yli 31-vuotiaita joutumasta julkisen liikenteen ongelmiin pandemian aikana 31. maaliskuuta asti. Tällä tavoin vammaiset, vammaiset kumppanit ja yli 65-vuotiaat kansalaiset, joiden viisumit tehdään automaattisesti ilmaiseksi, hyötyvät edelleen ongelmitta kuljetuksista.


Corona-virustapaukset pitivät ensimmäistä kertaa viime vuoden maaliskuun jälkeen välttämättömänä desinfiointityötä sosiaalisen tuen ohjelmien kenttäpiirissä kaikille kielteisen vaikutuksen kohteena olevan yhteiskunnan segmenteille prosessista siihen asti, kunnes Bursa Metropolitanin kunnan kansalaisten käsityöläiset Turkissa ovat lisänneet uuden vammaisten myönteisiin toimiin. Vammaisilla ja heidän kanssaan olevilla vammaisten kansalaisilla oli pandemian vuoksi vaikeuksia saada sairaaloista julkisten kulkuvälineiden viisumimenettelyjä varten vaadittavia lääkärintodistuksia, mutta pääkaupunkiseudun kunta otti viime vuoden 31. toukokuuta käyttöön viisumivapauden näille kansalaisille. Alun perin 30. kesäkuuta saakka jatkettua hakemusta jatkettiin ensin tammikuuhun ja nyt 31. maaliskuuta saakka, koska pandemian vaikutukset jatkuivat. Myös yli 65-vuotiaat kansalaiset, joilla on aikaraja lähteä, hyötyvät samasta hakemuksesta.

Burulaş uudisti yhteensä 74 tuhannen vammaisen ja vammaisen hoitajan viisumin sekä 210 tuhannen ja yli 65-vuotiaan kansalaisen viisumin 31. maaliskuuta asti. Tällä tavoin vammaiset ja yli 65-vuotiaat, joilla oli vaikeuksia saada ilmoituksia, saivat helposti hyötyä julkisesta liikenteestä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset