Tunca-joki valui yli, AFAD-joukkueet pelastivat henkilön, joka pysyi vedessä

Afad-joukkueet pelastivat keskellä Tunca-joen ulosvirtausta olevan henkilön
Afad-joukkueet pelastivat keskellä Tunca-joen ulosvirtausta olevan henkilön

Hälytystaso Tunca-joella, jonka virtausnopeus nousi 208 kuutiometriin sekunnissa Edirnen rankkasateiden ja Bulgariasta tulevien vesien vuoksi, nostettiin oranssista punaiseksi. Henkilö, joka oli juuttunut ajoneuvoonsa Hatipköyn ja Büyükismailcen kylien välisellä tiellä joen ylivuotamisen seurauksena, pelastivat AFAD-ryhmät.


Edirneen 3 päivän ajan vaikuttanut kaatosade vaikutti negatiivisesti elämään ja aiheutti tulvia. Bulgarian sateiden myötä Tunca- ja Meriç-jokien virtausnopeudet lisääntyivät. Kun Meriç-joen virtaus nousi 769 kuutiometriin sekunnissa Kirişhane-asemalla, annettiin keltainen hälytys. Vaikka Tunca-joen virtaus nousi 208 kuutiometriin sekunnissa, hälytystaso nostettiin punaiseksi.

Kierretty

Henkilö, joka kuljetti pikkubussillaan ruokaa Bulgarian rajalla sijaitsevalle Tuncan rajaosastolle, juuttui Hatipköy-Büyükismailce-kylien välisellä tiellä. Kuljettaja, joka ei päässyt omilla keinoin noin 1,5 metriä nousevasta vedestä, kiipesi ajoneuvolleen ja pyysi apua. AFAD-joukkueet menivät alueelle veneellä ja pelastivat henkilön, jonka nimeä ei paljastettu.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset