80 prosenttia pandemiassa työstä lähtevistä on naisia

% pandemian lopettaneista on naisia
% pandemian lopettaneista on naisia

Great Place to Work -instituutti tutki yli 400 28 työssäkäyvän vanhemman työkokemusta pandemian aikana. Tutkimuksessa todettiin, että työssäkäyvät äidit kokivat XNUMX prosenttia todennäköisemmin palovammoja kuin työskentelevät isät.


Great Place to Work -instituutin tekemässä tutkimuksessa, joka on määrittänyt maailman parhaat työntekijät vuodesta 1992 lähtien ja johon osallistui yli 400 tuhatta osallistujaa, todettiin, että noin 60 prosenttia työskentelevistä vanhemmista ei saanut tukea työnantajilta lastenhoidossa pandemian aikana. 78 prosenttia Great Place to Work -sertifioiduista yrityksistä tukee työntekijöitään lastenhoidossa. Tutkimus on kattavin tutkimus vanhemmista.

Neljännes työskentelevistä naisista harkitsee lopettamista

Tutkimuksen mukaan työssäkäyvät äidit kokevat 28 prosenttia todennäköisemmin palovammoja kuin työskentelevät isät, 80 prosenttia pandemian aikana lopettaneista on naispuolisia työntekijöitä. Tutkimuksen toisen merkittävän tiedon mukaan neljännes naisista ajattelee työskentelevän vähemmän stressaavassa työssä tai vetäytyisi kokonaan työelämästä Covid-19: n vuoksi.

Jos stressiä ei ole, työntekijän nykyinen työaste nousee 20 prosenttia

Yritykset, jotka investoivat työntekijöihinsä, tarjoavat korkeaa innovaatiota ja liiketoiminnan tehokkuutta 5,5 kertaa enemmän tuloja, jotka jakavat yksityiskohdat heidän tarjoamastaan ​​tutkimuksesta. Great Place to Work Turkey General Manager Eyüp -maaperä. "Työskentelevät vanhemmat ehdottavat mahdollisuuksia muille työnantajilleen, kun he ovat poissa uupumuksen ja stressin tunteista 35 kertaa heidän todennäköisyytensä pysyä työssä kasvaa 20 kertaa. Kun yritykset vähentävät uupumuksen tunnetta, työntekijät sopeutuvat muutoksiin 12 kertaa nopeammin ja 10 kertaa enemmän halukkaita olemaan tehokkaampia. 94 prosenttia vanhemmista, jotka työskentelevät yrityksissä, jotka ovat työntekijäkeskeisiä ja joilla on vahva yrityskulttuuri, ylistävät yritystään. Vaikka Great Place to Work -sertifiointiohjelmaan osallistuvat yritykset maksimoivat työntekijöiden potentiaalin, heidän kuulumistaan ​​yrityksiin vahvistuu. sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset