7 tärkeää kyberturvallisuusvaihetta yrityksille

Tärkeä tietoturva-askel yrityksille
Tärkeä tietoturva-askel yrityksille

Yrityksille, jotka aloittivat etätyön Covid-19-ajanjakson kanssa, ilmoitetaan, että nämä kustannukset ovat yli 4 miljoonaa dollaria. Korostaen, että haitalliset hyökkäykset muodostavat suurimman osan koetuista tietorikkomuksista, Komtera Teknoloji -kanavan myyntijohtaja Gürsel Tursun listaa 7 tärkeää vaihetta, joihin yritysten tulisi kiinnittää huomiota tietorikkomusten estämiseksi.


IBM: n vuoden 2020 tietorikkomiskustannusraportin tutkimustulokset paljastivat, että yrityksille aiheutuu vakavia vahinkoja tietorikkomusten vuoksi. Tutkimuksen mukaan tietojen rikkominen maksaa yrityksille 3,86 miljoonaa dollaria vuodessa, kun taas etäyrityksille tämä luku on 137.000 XNUMX dollaria enemmän kuin keskimääräiset kustannukset. Komteran teknologiakanavan myyntijohtaja Gürsel Tursun toteaa, että henkilökohtaiset asiakastiedot ovat erityisen vaarallisia rikkomuksissa. Yritysten on ryhdyttävä toimiin kyberturvallisuusriskien minimoimiseksi.

Etätyöntekijät saavat miljoonia dollareita

Pandemian myötä yritykset, jotka siirtyvät sääntöjenvastaisesti etätyöskentelyjärjestelmiin, päättävät vuoden 2020 vakavilla vahingoilla. Gürsel Tursun toteaa, että ensisijainen syy tähän on, että yritysten verkkoturvallisuuteen etätyön aikana liittyy heikkoja kohtia ja ongelmia sopeutumiseen uuteen prosessiin. Gürsel Tursun toteaa, että etäyritysten, joiden keskimääräinen tietojen rikkomisen kustannus on yli 4 miljoonaa dollaria, tulisi tarkistaa kyberturvallisuusrakenteet ja tarjota ratkaisut tarvittaviin kohtiin.

Tietorikkomuksen havaitseminen ja hallinta vie 280 päivää

Etätyö pidentää reaktioaikaa hyökkäystapahtumien lisäksi talousprosessin lisäksi. Tutkimuksen mukaan yritykset käyttävät keskimäärin 280 päivää rikkomuksen havaitsemiseen ja hillitsemiseen. Tällä hetkellä, kun viettivät 207 päivää ongelman tunnistamiseen ja 73 päivää ongelman hallintaan, 76% etäosallistujista sanoi tarvitsevansa enemmän aikaa. Varastetut tai kadonneet tiedot maksavat yrityksille keskimäärin 146 dollaria rekisteröintiä kohti, kun taas henkilötietojen tallennus maksaa 150 dollaria. Muistuttaen, että sekä aika että taloudellinen menetys voivat vahingoittaa yritysten mainetta, Gürsel Tursun listaa seitsemän tärkeää vaihetta, joihin yritysten tulisi kiinnittää huomiota estääkseen tietojen menetyksestä aiheutuvat vahingot.

  1. Tarjoa koulutuksia, jotka lisäävät työntekijöidesi tietoisuutta.
  2. Luo kaksivaiheiset todennukset.
  3. Tarkista tilin käyttöoikeudet säännöllisesti.
  4. Älä unohda varmuuskopioida tietoja.
  5. Lisää mobiililaitteiden turvallisuutta.
  6. Muodosta turvallinen korjaustiedosto ja päivitä prosessi.
  7. Älä epäröi hakea ammattitaitoista tukea.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset