20% alennusmatka alkaa BiTaksista Istanbulkartin kanssa

matka alkoi bitakside istanbulkartilla
matka alkoi bitakside istanbulkartilla

IMM teki yhteistyötä BiTaksin kanssa maksujen suorittamisessa. BiTaksi-käyttäjät voivat nyt maksaa matkoistaan ​​Istanbulkartilla. Maksut Istanbulcard-kortilla suoritetaan 11 prosentin alennuksella BiTaksissa 20. helmikuuta asti.


Istanbulin pääkaupunkiseudun tytäryhtiö BELBİM A.Ş. on allekirjoittanut tärkeän yhteistyön digitaalisten matkojen isännän BiTaksin kanssa Istanbulin elämän helpottamiseksi. İstanbulkart lisättiin BiTaksi-maksutavaksi. Lisäksi ensimmäiset Istanbulkartin kanssa 11. tammikuuta - 11. helmikuuta tehtävät matkat saavat 20 prosentin alennuksen.

BiTaksin käyttäjät valitsevat maksutapaan Istanbulkartin, josta on tullut kaupungin elämänkortti, napsauta Lähetä BiTaksi ja kutsu taksi. Kun maksunäyttö tulee heidän puhelimilleen matkan lopussa, he voivat maksaa helposti koskettamalla Istanbulin kortteja puhelimien takana. Istanbulkartin omistajat kokevat siis turvallisen ja kontaktittoman matkakokemuksen. Istanbulkart -maksu on voimassa, jos kortilla on riittävästi saldoa. Sitä voidaan käyttää avaamalla NFC-asetukset Android-puhelimissa, kun taas sitä voidaan käyttää iPhone 7: ssä ja uudemmissa iPhone-puhelimissa.

Istanbulkart tuo uuden hengityksen mobiilimaksuihin

BELBIM A.S. Pääjohtaja Yücel Karadeniz, Istanbul Turkissa ja huomautti, että maailman väkirikkaimpien kaupunkien joukossa "palvella yli kierrosta Bunce-erot haluavat liian suuren uhrin. Ensimmäiseksi ajattelemme jokaisessa tekemässämme innovaatiossa on helpottaa ihmisten elämää. İstanbulkart ei ole enää vain kuljetuskortti. Kaupungin elämänkortti. Tämän vision avulla tarjoamme mahdollisuuden maksaa monissa osissa kaupunkia ja lisäämme ponnisteluja päivittäin, jotta voimme olla päteviä kaikilla aloilla. "Olemme lisänneet BiTaksin ekosysteemiin laajentamalla taksikuljetuksiamme."

Se helpottaa istanbulilaisten elämää

BiTaksin toimitusjohtaja Kaan Sancaklı totesi, että he pyrkivät tarjoamaan käyttäjilleen helpon, nopean ja teknisen kuljetusratkaisun, ja sanoi: "On erittäin tärkeää, että voimme matkustaa helposti ja ilman kontakteja tänä vaikeana aikana. Vuosien ajan tarjoamamme digitaalisen maksuvaihtoehdon avulla käyttäjät voivat määrittää luottokorttinsa kerran järjestelmässä ja maksaa matkansa ilman yhteyttä. Istanbulin korttimaksuvaihtoehdolla, jonka olemme toteuttaneet yhdessä IMM: n kanssa, olemme jälleen kerran helpottaneet Istanbulin elämää. İstanbulkart on tärkeä väline integroitujen kaupunkiliikenneverkkojen luomisessa. BiTaksin teknisen infrastruktuurin lisääminen tähän järjestelmään on suuri mukavuus ihmisillemme ja miellyttävä myös meille ”.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset